Hengerelt a listavezető

Tiszacsernyő. Vasárnap a hazaiak fölényes (4:0) győzelmével ért véget a tőketerebesi területi bajnokság rangadója, melyen a listavezető tiszacser-nyőiek a trónkövetelő magyarsasiakat fogadták.

„Minden bizonnyal csak a 3-4. fordulót követően tudjuk majd igazából értékelni a tavaszi idénynyitón elért sikerünket“ – nyilatkozta a jó rajtot vett vendéglátók trénere, Dako János közvetlenül az élcsapatok hatpontos párharca után. Már az első játékrészben nagy mezőnyfölényben játszott a listavezető, ám a hazai futballisták még a legnagyobb ziccereiket is rendre elpuskázták. Szerencséjükre fordulás után már nem folytatták a kihagyott gólhelyzetek fesztiválját. Pontosabban céloztak, négy gólt lőttek. „Élményszámba ment Dettrik két találata, aki a vendégek védelmét statisztaszerepre kárhoztatta. Szeman és Ballok gólja is megörvendeztette a mintegy 350 lelkes hazai futballrajongót“ – fogalmazott a győztesek szakvezetője, aki szerint éppen Dettrik volt a mezőny legjobbja. Jó formában védett a télen Nagykaposról igazolt kapusuk, Feke Zoltán. Igyekezetével kitűnt az ősszel még a csallóközcsütörtökieknél vendégeskedő Szeman József is. Sajnos, nem léphetett pályára a Bélyből hazaszólított Dako Csaba (a tréner fia), akit betegsége szorított kényszerpihenőre. A nagy tét ellenére sportszerűségből is jelesre vizsgáztak a labdarúgók, akik nagyban megkönnyítették a játékvezető munkáját. „A sikeres rajt azt igazolja, a téli holtidényben jól felkészültünk a nehéznek ígérkező folytatásra, melyben a bajnoki cím megszerzése a célunk. Az igazsághoz tartozik, hogy vezetőségünk, élén Tóth Béla klubelnökkel, megteremtette a színvonalas szakmai munkához nélkülözhetetlen feltételeket. A hét végén a garányiak (Hraň) otthonában is esélyeshez méltóan akarunk szerepelni“ – latolgatta az esélyeket a tiszacsernyőiek sikerkovácsa. (pm)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?