Hengerelt a Dubnica

Teplice/Máriatölgyes. Szombaton és vasárnap rendezték a labdarúgó Intertotó-kupa első fordulójának visszavágó mérkőzéseit. A Matáv Sopron egygólos előnnyel utazott Teplicére, de 3:1-es vereséget szenvedett és kiesett. Remekelt a Dubnica, amely Albániában 0:0-ra játszott, a visszavágón 4:0 arányban lelépte ellenfelét.

Teplice/Máriatölgyes. Szombaton és vasárnap rendezték a labdarúgó Intertotó-kupa első fordulójának visszavágó mérkőzéseit. A Matáv Sopron egygólos előnnyel utazott Teplicére, de 3:1-es vereséget szenvedett és kiesett. Remekelt a Dubnica, amely Albániában 0:0-ra játszott, a visszavágón 4:0 arányban lelépte ellenfelét. A Debrecen–Trnava mérkőzés lapzárta után ért véget.

TEPLICE–SOPRON 3:1 (3:1), góllövők: Veleba (29., 40.), Lambulics (34., öngól), ill. Sira (10.). Már a meccs elején vezetést szereztek a vendégek, egy ártatlannak tűnő támadás után Sira fejelt a hálóba. A gól némileg visszavetette a vendéglátókat, később azonban magukra találtak és tulajdonképpen bő tíz perc alatt megfordították az eredményt és biztosították továbbjutásukat, három gólt lőttek. A szünet után már csak az eredmény tartására törekedtek, de még így is egy kapufát lőttek. A vendégeknek mindössze egyetlen helyzetük volt, a 65. percben Balaskó váratlan lövését Poštulka hárította. A soproniak a következő összeállításban szerepeltek: Milinte–Horváth, Lamabulics, Hanák, Kovács–Nagy, Lazics, Bagoly, Balaskó–Sira, Török.

DUBNICA–TEUTA DRAC 4:0 (1:0), góllövők: Ižvolt (2., 65.), Švestka (47.), Porázik (68.). Akárcsak az első meccsen tegnap is a máriatölgyesiek domináltak, állandó fölényben futballoztak és már a meccs elején vezetést szereztek. Később is a hazaiak irányították a mérkőzést, ám a jól védekező albánok rendre hárítottak. Csak idő kérdése volt, hogy Jankech edző védencei mikor szereznek újabb gólokat, ez a második félidőben be is következett, simán megerőltetés nélkül értek el újabb három találatot. A Dubnica (a következő fordulóban a Liberec lesz az ellenfele) összeállítása: Poštrk–Zimen, Špendla, Švestka, Pleva–Dovičovič (62. Švikruha), Držík (69. Sokol), Kopačka (77. Mráz), Doktor–Porázik, Ižvolt.

További eredmény: Zlín– Myllykoski 3:2 – az első meccsen 1:1; tj.: Zlín.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?