Hélder lehet a DAC edzője

Hélder

Értesüléseink szerint a portugál Hélder lehet a DAC futballcsapatának vezetőedzője. A 47 esztendős szakember a július 19-i, Dinamo Tbiliszi elleni idegenbeli EL-selejtező visszavágója után válthatja fel a magyar szövetségi kapitányt, Marco Rossit.

 

Hélder Marino Rodrigues Cristóvao Európa legjobb középhátvédjei közé tartozott, pályafutása legszebb éveit a Benficánál töltötte (1992–1996, 2002–2004), de játszott a La Corunában, a Newcastle-ben és a Paris St. Germainban is. Harmincöt válogatott meccsen háromszor volt eredményes. Edzői pályafutását Estorilben kezdte (2009), 2013-től öt éven át a Benfica tartalékcsapatát irányította.

A csakfoci.hu információi szerint Kocsis Gergő távozik Dunaszerdahelyről, miután szerződést bontott a DAC-cal. A 24 éves játékos így szabadon igazolhatóvá vált. A védekező középpályás és középső védő posztján is bevethető játékos 2016-ban a Puskás Akadémiától igazolt a dunaszerdahelyiekhez, azóta egy évet kölcsönben töltött Diósgyőrnél. Kocsis a 2016 nyarán elszenvedett súlyos térdsérüléséből felépülve a miskolciaknál alapemberré vált.

 

Kapcsolódó cikkünk

A DAC a következő 21 futballistát nevezte a Dinamo Tbiliszi elleni EL-párharcra: Patrik Macej, Adrián Slančík, Martin Jedlička–Milan Šimčák, Tomáš Huk, Souleymane Kone, Kristián Koštrna, Eric Davis, Dominik Špiriak, Ľubomír Šatka–Marin Ljubicic, Vida Kristopher, Kalmár Zsolt, Vida Máté, Christián Herc, Timotej Záhumenský, Esmerald Aluku–Erik Pačinda, Vakoun Issouf Bayo, Marko Divkovic, Makszim Tretyakov.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?