Hazai siker két kategóriában

Gúta |

<p>Hétvégén a gútai búcsú és vásár immár hagyományos kísérőprogramja volt a tizenhetedik alkalommal megrendezett Kolárovo Cup elnevezésű nemzetközi kézilabdatorna.</p>

Az országos viszonylatban is jelentős sporteseményen négy ország (Csehország, Magyarország, Szlovákia, Románia) 29 csapata vett részt. A maga nemében egyedülálló viadalon a korosztályos együttesek három sportpályán és a sportcsarnokban küzdöttek az elsőségért. A gútaiak ugyan kitettek magukért, ám csupán két kategóriában sikerült győzniük.
A csapatversenyeken kívül egyéni teljesítményeket is értékelték. Kihirdették az egyes kategóriák legjobb játékosát, kapusát és góllövőjét. A sportolás mellett lehetőség volt az önfeledt szórakozásra is, mindenki remekül mulatott, és elégedetten távozott. A legutóbbi viadal a vártnak megfelelően alakult, és már most tervezik a jövő évi megmérettetést.
A kategória, fiatalabb diáklányok - legjobb játékos: Pasztorek Edina (Ferplast NesvadyImeľ).
D kategória, nők: 1. HŠK 74 Kolárovo B; legjobb játékos: Moravanská Jolana (HŠK 74 Kolárovo B); gólkirály: Rózsa Viktória (43 góllal - Ferplast Nesvady-Imeľ).
E kategória, férfiak: 1. HŠK 74 Kolárovo; legjobb játékos: Forró Dušan (HŠK 74 Kolárovo). (borka)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?