Hazai elsőség az emlékversenyen

Öt ország csapatai versenyeztek a 13. alkalommal megrendezett birkózóversenyen, a hazai, komáromi csapat szerepelt a legjobban.Komárom. Szombaton a Komáromi Városi Sportcsarnokban 13. alkalommal rendezték meg a Kúr Géza Ifjúsági Birkózó Emlékversenyt.

Öt ország csapatai versenyeztek a 13. alkalommal megrendezett birkózóversenyen, a hazai, komáromi csapat szerepelt a legjobban.

Komárom. Szombaton a Komáromi Városi Sportcsarnokban 13. alkalommal rendezték meg a Kúr Géza Ifjúsági Birkózó Emlékversenyt. A rangos sporteseményre összesen 121 versenyző érkezett, Szlovákián kívül Magyarország, Románia, Horvátország és Ukrajna vett részt a tornán.

„Kissé foghíjas volt a mezőny, mivel a kényszerű, késői időpontváltozás miatt végül az oroszok, a lengyelek és a csehek sem tudtak eljönni. Összesen 121-en indultak a versenyen. Ez egy átlagos számnak mondható, de a verseny technikai oldala, a szervezés és a játékok színvonala mind-mind felülmúlta a várakozásainkat. Sajnálom, hogy nem volt teljes a mezőny, de maga a verseny mindenért kárpótolt” – árulta el Kúr Károly, a Komáromi Spartacus Birkózóklub elnöke és a rendezvény főszervezője. A csapatok közül a hazai, komáromi csapat szerepelt a legjobban, összesítésben magabiztosan végzett az élen a Romániából érkező szatmárnémetiek, valamint az ukrajnai Munkács birkózócsapata előtt.

„Maga a csapat szereplése is kellemes meglepetés volt számomra. Bár a fiúkkal szemben elvárás volt az első hely, de nem számítottam ilyen magabiztos győzelemre. Mindenki kitett magáért, a versenyen még óvodás korú birkózóink is indultak, köztük olyanok, akik körülbelül egy hónapja kezdtek edzeni. Ők még nincsenek igazán tisztában a birkózás lényegével, de nagyon érdekes volt látni az igyekezetüket. A nézők szintén kitettek magukért, többen segédkeztek a lebonyolításban. Ők is, valamint külföldi vendégeink is rendkívül elégedettek voltak a verseny színvonalával és atmoszférájával” – értékelt a klubelnök.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?