Harsányi Myjaván marad

<p>Eldőlt, hogy Harsányi Zoltán a tavaszi idényben is a Spartak Myjava színeiben fog futballozni. A 25 éves támadó szeptemberben Pécsről érkezett kölcsönjátékra a Corgoň Liga újoncához, ahol jó teljesítményt nyújtott. A csatár vírusos fertőzés miatt csak ma kezdi el az edzéseket az erdőhátiakkal.</p>

Harsányi Zoltán a múlt nyáron hároméves szerződést kötött a labdarúgó NB I-ben szereplő pécsi klubbal. A szenci születésű futballista három magyar bajnokin szerepelt (gólt nem szerzett), majd a mecsekiek kölcsönadták a Myjavának. A támadó tíz szlovák bajnoki mérkőzésen lépett pályára, és háromszor volt eredményes, emellett a kassaiak elleni kupameccsen is betalált. Az erdőhátiak nyárig vették kölcsön Harsányit, ám a megállapodásban szerepel a januári visszahívási opció.

„Már éppen ideje, hogy vége a bizonytalanságnak. Hétfőn hívott a menedzserem, hogy a pécsi és a myjavai klub vezetői szóban már megegyeztek az ügyemben, így a tavaszi szezont is a Spartaknál töltöm. Azt még nem tudom, hogy az erdőhátiak kivásárolnak-e a mecsekiektől, vagy továbbra is kölcsönjátékosként focizok náluk – mondta lapunknak Harsányi Zoltán, aki vírusos fertőzés miatt csak ma kezdi meg a felkészülést. – A pécsiek azt akarták, hogy térjek vissza, de amikor megkérdeztem Márton Gábortól, a mecsekiek új edzőjétől, hogy fogok-e játszani, azt felelte, ezt nem tudja garantálni. A myjavai vezetők viszont számítanak rám, remekül érzem magam az újoncnál, örülök, hogy náluk maradok.” Harsányi már rég nem a DAC játékosa, ám még mindig héthavi fizetéssel tartozik neki a klub. A csatár tavaly januárban a Szlovák Labdarúgó-szövetség Döntőbíróságához fordult, de máig nem született döntés az ügyben. „December elején végre sor került az első meghallgatásra, amelyet végül elnapoltak. Azt, hogy milyen gyors az ügyintézés a döntőbíróságnál, az is bizonyítja, hogy máig még az ülés időpontját sem jelölték ki”– szögezte le Harsányi Zoltán.    
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?