Harminc kupa gyűlt össze

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉSDunaszerdahely.

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉS

Dunaszerdahely. Harminc kupát gyűjtöttek a Dunaszerdahelyi Sportgimnázium diákjai és a Vidékfejlesztési Szakközépiskola sportosztályosai az elmúlt iskolaévben, derült ki az e téren egyedülálló csallóközi intézmény hagyományos sportértékelő ünnepségén.

Országos szinten csapatban a futsalosok jeleskedtek: megnyerték a Szlovákiai Magyar Gimnáziumok Országos Bajnokságát és a dunaszerdahelyi nemzetközi tornát, s harmadikok lettek a nemzetközi Békés-kupán.

Egyéniben az atléták közül Végh Attila Márió ezer méteren végzett a harmadik helyen a középiskolások országos bajnokságán. Három birkózó volt korosztályában országos bajnok: Marczinkó Dávid a 66 kilós kadettok között szabadfogásban, Rákóczi János a 69 kilós kadettok mezőnyében kötöttfogásban, Lakatos Nikolas a 60 kilós juniorok csatározásában szabadfogásban lett első. Marczinkó indult s 17. lett a skopjei Eb-n is, ugyanott a 12. helyen végzett a junior lányok 48 kilós súlycsoportjában Kiparissi Vassiliki.

Említést érdemel még Csóka Roland motorosteljesítménye, egészen pontosan a Pannónia Ringen rendezett nemzetközi versenyen a mini GP 80 cm3-esek között elért második helye. Pék Ádám a győrszentiváni nemzetközi asihara karategálán hívta fel magára a figyelmet a felnőttek 80 kilós súlycsoportjában szerzett második helyével. Vajon hány kupát gyűjtenek a dunaszerdahelyi középiskolások az új tanévben? (jmk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?