Hármas holtverseny

Pozsony. A hét végén megindult a pontvadászat az alpesi- és az északisí Világ Kupában. A legjobb alpesi versenyzők az ausztriai Söldenben lévő gleccseren, a sífutók a németországi Düsseldorfban létrehozott műhópályán küzdöttek az első idei VK-pontokért.

Pozsony. A hét végén megindult a pontvadászat az alpesi- és az északisí Világ Kupában. A legjobb alpesi versenyzők az ausztriai Söldenben lévő gleccseren, a sífutók a németországi Düsseldorfban létrehozott műhópályán küzdöttek az első idei VK-pontokért. Söldenben szombaton női óriásműlesiklásban nagy meglepetés született, az elsőségen – azonos idővel – három versenyző osztozott, erre a VK 36 éves története során még nem volt példa. Tegnap a férfiaknál, a hazai szurkolók nagy örömére a világbajnok osztrák Stephan Eberharter győzött, s ezzel pályafutása 17. VK-elsőségét érte el. A szlovák Michal Rajčan, a 76 induló közül a 66. időt érte el és nem jutott a második futamba.

Düsseldorfban a sífutó Világ Kupa sprintversenyeiben az északiak jeleskedtek, a férfiaknál svéd, a nőknél norvég győzelem született. Tegnap az erős szél miatt elmaradt a párosok sprintversenye.

EREDMÉNYEK – Sölden, női óriásműlesiklás: 1. Hosp (osztrák), Maze (szlovéniai) és Flemmen (norvég) – mind 1:49,91. Férfi óriásműlesiklás: 1. Eberharter (osztrék) 1:49,47, 2. Covili (francia) +0,13, 3. Von Grünigen (svájci) +0,28. Düsseldorf, férfi sprint: 1. Larsson (svéd) 2:46,8, 2. Fredriksson (svéd) +1,3, 3. Hetland (norvég) +6,1. Női sprint: 1. Björgen (norvég) 3:17,3, Paruzzi (olasz) +0,9, 3. Moen (norvég) +2,0 mp. (t-tics)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?