Hárman 5,5 ponttal, Csémy az első

sakk
Szentpéter |

Szoros csatában alakult ki a végeredmény a Komáromi járás alapiskolásoknak rendezett sakkbajnokságán. Az élen ugyanis hárman végeztek azonos pontszámmal (5,5), s végül a segédpontok döntöttek a dobogós helyezésről.

A másodlagos értékelés alapján Csémy Pál lett a bajnok. A szentpéteri Kossányi József Alapiskola diákja Szabó Gergelyt, a perbetei magyar AI tanulóját és az ógyallai Mária Kovaříkovát előzte meg, tájékoztatott Bukovszky János, a szervező Kossányi József Alapiskola és Óvoda igazgatója, akitől azt is megtudtuk, hogy hat iskola 24 diákja indult a bajnokságon. „A színvonalas mérkőzéseket hozó torna első három helyezettje – mind a lányok, mind a fiúk mezőnyében – indulhatott a nyitrai megyei döntőben” – tette hozzá. 
 

Érdekes

ALAPISKOLÁSOK KOMÁROMI JÁRÁSI BAJNOKSÁGA (24 induló):

1. Csémy Pál (Kossányi József Alapiskola, Szentpéter) 5,5 (30,5), 2. Szabó Gergely (Perbetei magyar AI) 5,5 (29,5), 3. Mária Kovaříková (Ógyallai AI) 5,5 (27); lányok (6): 1. Mária Kovaříková (Ógyalai AI) 5,5, 2. Klenkó Éva Borbála (Kováts József Alapiskola, Bátorkeszi) 4 (26), 3. Pivoda Réka (Eötvös utcai AI, Komárom) 4 (24,5); fiúk (18): 1. Csémy Pál (Kossányi József Alapiskola, Szentpéter) 5,5 (30,5), 2. Szabó Gergely (Perbetei magyar AI) 5,5 (29,5), 3. Klenkó Ádám (Kováts József Alapiskola, Bátorkeszi) 5 (31).

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?