Hamšíkék első veresége

Oviedo |

<div>Hetedik Eb-selejtezőjén elvesztette veretlenségét a szlovák labdarúgó-válogatott, amely Oviedóban 2:0-ra kikapott Spanyolországtól.</div>

A védelemben Saláta Kornéllal felálló Kozák-csapat bátran kezdett, az első helyzet Róbert Mak előtt adódott az 5. percben, de a PAOK támadója nem tudta góllal büntetni Sergio Ramos hibáját. A másik oldalon ellenben az első veszélyes akció góllal végződött, David Silva beívelését Jordi Alba bólintotta a hálóba. A spanyolok nagy mezőnyfölényben játszottak, ami a 30. percben érett újabb góllá: Diego Costa egy jó kiugratás után rutinosan elesett Kozáčik kapusban, aki igyekezett elkerülni az ütközést, a megítélt büntetőt Iniesta higgadtan értékesítette.  A szlovákok Hamšík lövésével vétették észre magukat, majd a második félidő elején a csereként beállt Ďurišnak volt egy helyzete. A spanyolok előnyük tudatában nyugodtan tiki-takáztak, de helyzeteiket elszórakozták, maradt a 2:0. A szlovák válogatott így sorozatban kilenc győzelem után szenvedett vereséget, és a C csoport tabelláján lecsúszott a második helyre. Azonban ha kedden legyőzi Zsolnán az ukránokat, így is biztos Eb-résztvevő. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?