GYÚJTÓPONTBAN

Tévedett-e a ligabíró?
Zselíz. Úgy tűnik, vasárnap eldőlt a bajnoki cím sorsa a lévai területi bajnokság I. osztályában. Bár az éllovas tolmácsiak csupán remiztek (1:1) a trónkövetelő zselíziek otthonában, biztosra vehetjük, hogy az idényzárón begyűjtik a három pontot.

Tévedett-e a ligabíró?

Zselíz. Úgy tűnik, vasárnap eldőlt a bajnoki cím sorsa a lévai területi bajnokság I. osztályában. Bár az éllovas tolmácsiak csupán remiztek (1:1) a trónkövetelő zselíziek otthonában, biztosra vehetjük, hogy az idényzárón begyűjtik a három pontot. A vasárnapi zselízi összecsapáson a vendéglátók közelebb álltak a három pont begyűjtéséhez mint ellenfelük, de Pavol Šipoš I. ligás játékvezető a 86. percben érvénytelenítette Rotík Tibor gólját. „Közelről figyeltem az esetet, tiszta lelkiismerettel kijelentem: a hazai csapatkapitány a lövése nem jutott túl a gólvonalon” – kommentálta főnöke erősen vitatható ítéletét Martin Vindiš, a játékvezető asszisztense. „Szabályos góltól fosztotta meg a hazaiakat a sípmester” – állapította meg sportszerűen a neve elhallgatását kérő tolmácsi tisztségviselő, akinek a véleményével a győztes kollektíva három tagja is egyetértett. (áb)

Szántó István elfáradt

Feled. Már jóval az idényzáró előtt bejelentette a klubvezetőknek a közép-szlovákiai IV. liga déli csoportjában közreműködő felediek trénere, Szántó István, hogy önként távozik posztjáról. „Öt szép, sikerekben is bővelkedő évet töltöttem el a klubnál. A csapattal az első év után felsőbb osztályba kerültem. Fokozatosan sikerült a helybeli és a rimaszombati fiatal tehetségeket beépíteni a kezdőtizenegybe. Nehéz szívvel távozok, hiszen szívemhez nőtt a település, jól kijöttem a gondjaimra bízott játékosokkal, szurkolókkal, a Fábián Ferenc vezette vezetőséggel, szponzorokkal. Ugyanakkor elfáradtam. Elérkezett a váltás, a pihenés ideje” – fogalmazta meg feledi emlékeit, a távozását kiváltó okot az ismert stratéga. (ái)

Perbetei fociperpatvar

Perbete. A nyugat-szlovákiai V. liga keleti csoportjának élmezőnyében tanyázó perbeteiek vasárnapi győzelme (2:1) ellenére nyoma sincs az optimizmusnak a tisztségviselők körében. „A diákok és a felnőttek után az ificsapatunk is az V. ligába jutott. Ezzel kiadásaink is emelkednek. Ezért az évi támogatás emelését kértük az önkormányzattól. Tavaly még 550 (180 300 euró) ezer koronával járult hozzá csapataink működtetéséhez a képviselő-testület, ez év márciusában ezt az összeget kilencvenezerrel (3000 euró) csökkentette. Olyan érvek is elhangzottak az ülésen, hogy nem feltétlenül szükséges kerületi szinten szerepelnünk” – méltatlankodott a helyi futballszakosztály elnöke, Sukola Lambert. Megtudtuk, a szakosztályvezetés ismét kérvényezte a tamogatás tavalyi szintre történő emelését. „Amennyiben a mai ülésen a képviselők elutasítják beadványunkat, a vezetőség testületileg lemond” – fontolgatta az azonnali válaszlépést a helyi focitörténések irányítója. (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?