Győzelemmel búcsúztak

Rózsahegy. Szépen búcsúzott a hazai együttes az UEFA-kupától, mint ismeretes, az első találkozót 6:1-re nyerte meg a francia együttes.
Gyenge játékot hozott az első félidő, mindkét csapat a biztonságra helyezte a hangsúlyt. Jobbára a mezőnyben pattogott a labda, a kapuk ritkán forogtak veszélyben.

Rózsahegy. Szépen búcsúzott a hazai együttes az UEFA-kupától, mint ismeretes, az első találkozót 6:1-re nyerte meg a francia együttes.

Gyenge játékot hozott az első félidő, mindkét csapat a biztonságra helyezte a hangsúlyt. Jobbára a mezőnyben pattogott a labda, a kapuk ritkán forogtak veszélyben. Fordulást követően nagyobb sebességre kapcsoltak a rózsahegyiek, s több helyzetett is kidolgoztak. Az 55. percben góllá érett a vendéglátók fölénye: Hazucha lövése a kapufán csattant, a kipattanó labdát Oravec biztosan lőtte a hálóba. Ezután feljöttek a franciák, főleg Hamed előtt adódtak lehetőségek, ám Mucha kapus résen volt. A látottak alapján megérdemelten nyertek a rózsahegyiek.

Góllövő: Oravec (55.). Játékvezető: Sgaard (dán), 1300 néző. Sárga lap: Mikuláš, Thomas. RUŽOMBEROK: Mucha–T. Zátek– Mikuláš, Klimpl–Kosmeľ, Šafranko (63. Hýravý), Fabuľa (66. Špánik), Helbich, Kurty–Hazucha, Oravec (90. Jurčo). TROEYS: Heurtebis– Danjou–Bradja, Merini–Hamed, Saifi, O. Thomas, Rothen, Zavagno–Goussé, Loko (71. Niang).

„Nem hozott szép játékot az összecsapás, az első 45 percben védenceim eléggé idegesen futballoztak. Szünet után viszont mi irányítottuk a játékot. Örömmel tölt el, hogy sikerült nyernünk a francia csapat ellen” – nyilatkozta Mikuláš Komanický, a hazaiak edzője. (t-sz)

TOVÁBBI EREDMÉNYEK: Wisla Krakow–Hajduk Split 1:0 – az első meccsen 2:2, tj.: Krakov; Obilics– FC Koppenhága 2:2 – 0:2, tj.: FC Koppenhága; Brasov–Internazionale 0:3 – 0:3, tj.: Internazionale.

Az Európai Labdarúgó Szövetség 3:0-val a Paris Saint-Germain javára ítélte a Rapid Bucuresti elleni mérkőzést, amely kedden a román csapat otthonában 1:0-ás vendégvezetésnél a 113. percben félbeszakadt, mert elromlott a világítás. Az UEFA álláspontja szerint a hazai együttes felelőssége, hogy nem állt rendelkezésre tartalék áramforrás.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?