Győzelem Brazília ellen

Vágsellye. Szlovákia női kézilabda-válogatottja a brazilok elleni két meccsel megkezdte felkészülését a Szerbia-Montenegró elleni világbajnoki selejtezőre. Az első összecsapáson, pénteken Vojtěch Mareš edző védencei Nagysurányban 30:27 arányban nyertek, míg a másodikon 34:25 volt az eredmény.

Zuzana Hrabovská szombaton este öt gólt dobott a brazilok hálójába TASR-felvételVágsellye. Szlovákia női kézilabda-válogatottja a brazilok elleni két meccsel megkezdte felkészülését a Szerbia-Montenegró elleni világbajnoki selejtezőre. Az első összecsapáson, pénteken Vojtěch Mareš edző védencei Nagysurányban 30:27 arányban nyertek, míg a másodikon 34:25 volt az eredmény.

SZLOVÁKIA–BRAZĺLIA 34:25 (17:8). A szlovák csapat a következő összeállításban szerepelt: Koday, Gubová–Bánková 1 gól, Géczová 2, Školková 1, Hrabovská 5/2, Glankovičová 11/7, Sedláková 6, Kuťková, Šalátová 5, Stuparičová 3. A brazilok ugyan 2:1-es vezetésre tettek szert, de később a hazaiak átvették a meccs irányítását, s biztosan nyertek. Vojtěch Mareš: „A második meccsen nélkülöznünk kellett Caltíkovát, aki pénteken térdsérülést szenvedett. Csapatom így is jobb teljesítményt nyújtott, mint az első összecsapáson, határozottan védekezett, és gólokkal fejezte be az ellentámadásokat.”

u A brazilok elleni két meccs után a válogatott részt vesz a hagyományos chebi tornán, melyet március 25. és 29. között rendeznek. A szlovák csapat a 2. csoportba került, ahol Németország, Svédország és Hollandia lesz az ellenfele. Az 1. csoport összetétele: Csehország, Lengyelország, Kína és a bécsi Hypo. A csoportok két legjobbja jut az elődöntőbe. Vojtěch Mareš edző a következő 15 játékost nevezte a tornára, kapusok: Koday (Šala), Školková (Šurany); szélsők: Stuparičová, Sedláková, Banková (mind Šaľa); beállók: Caltíková, Géczová (mindkettő Šaľa), Kundrátová (Michalovce); összekötők: Hrabovská (Šaľa), Glankovičová, Šalatová (mindkettő Michalovce), Kuťková (Inter), Šimáková (Nürnberg), Fečová, Dubajová (mindkettő Oldenburg).

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?