GYŐR–MTK 1:1 (0:0)

Győr, 2500 néző. Játékvezető: Juhos. Gólszerzők: Miriuta (79.), illetve Czvitkovics (58.).
GYŐR: Sebők–Regedei, Böjte, Jakl–Németh N., Nyilas (76. Oross), Kartelo, Nagy T. (65. Peric), Miriuta–Varga, Bajevski (71. Nicsenko)
MTK: Végh–Molnár, Juhász (25. Zabos, 46.

Győr, 2500 néző. Játékvezető: Juhos. Gólszerzők: Miriuta (79.), illetve Czvitkovics (58.).

GYŐR: Sebők–Regedei, Böjte, Jakl–Németh N., Nyilas (76. Oross), Kartelo, Nagy T. (65. Peric), Miriuta–Varga, Bajevski (71. Nicsenko)

MTK: Végh–Molnár, Juhász (25. Zabos, 46. Czvitkovics), Komlósi, Pusztai–Jezdimirovic, Zavadszky, Illés, Füzi–Silva (76. Szabó O.), Rednic. GÓLOK – 58. perc: Czvitkovics tört előre a jobb oldalon, s 14 m-es, lapos lövése a vetődő Sebők mellett a jobb sarokban kötött ki (0:1).

79. perc: Nicsenko visszagurítására Miriuta érkezett és 14 m-ről a kapu jobb oldalába bombázott (1:1).

Mestermérleg

Kiprich József (Győr): – Ilyen jól és ötletesen még nem játszott csapatom, de sajnos ez is csak egy döntetlent eredményezett. Biztosan másképp alakult volna a találkozó, ha a negyedik percben megítélt tizenegyest értékesíteni tudjuk. Egyébként nem tudom miért Bajevszki állt a labda mögé, amikor Miriutát jelöltem ki az esetleges büntető végrehajtására.

Egervári Sándor (MTK): – Már hét közben is sok nehézséggel küszködtünk, és ez a mérkőzés során is folytatódott. Juhász Roland és Zabos Attila egyaránt sérülés miatt jött le a pályáról, ám a kényszerű cserék után is megszereztük a vezetést, de előnyünket a hajrában nem tudtuk megtartani. Azt gondolom, igazságos döntetlen született.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?