Gőghék tartják az előkelő második helyet

Pozsony. Miután a somorjai FSC futsal csapata az országos II. liga pozsonyi csoportjában toronyesélyes Juvét 12:4-re elpáholta, elég nehéz a dolga a Gőgh Árpád vezérelte teremfoci együttesnek.

Pozsony. Miután a somorjai FSC futsal csapata az országos II. liga pozsonyi csoportjában toronyesélyes Juvét 12:4-re elpáholta, elég nehéz a dolga a Gőgh Árpád vezérelte teremfoci együttesnek. Ellenfeleik ugyanis az elrettentő bajnokverést követően sündisznó állásba vonulnak az amúgyis támadó stilusban játszó csallóköziekkel szemben, márpedig igen nehéz feltörni a négy a négy elleni játékban, a mindenáron védekező ellenlábas betonfalát. A Tre Kronor névre elkeresztelt pozsonyi gyülekezet is alaposan megkeseritette a dolgát a bajnok elpáholása óta favoritnak kikiáltott somorjaiaknak. Ráadásul hiányzott az együttesből két sérült, Csápai és Kiss, igy aztán cserelehetőségre szinte nem is volt esély. Főleg nem azután, hogy a kezdő négyes kihagyva a ziccereit váratlanul vezetéshez engedte a teljesen gyámoltalan ellenfelet, hisz “a svédek” mindössze egyszer jutottak el Jankovics kapujához az első félidőben, ám azonnal gólt értek el. Fordulás után sem változott a játék képe, Gőghék kapuja elé szegezték az ellenfelet, s miután Novota végre túljárt a kapus eszén, bátrabban mertek nyiltan is kitámadni, ennek persze az lett az eredménye, hogy a Kronor néhány gólveszélyes kontrát is bemutatott, ám a második félidőre becserélt kapus, Horváth O. bravúrosan védett. A hajrában igy Gőgh (12 találattal vezeti a góllövőlistát) két bombaszabadrúgása a nehezen kiizzadt győzelmet eredményezte. A somorjaiak továbbra is őrzik két pontos hátrányban a 2. helyüket, s ez az újonctól több mint elfogadható.

A somorjaiak összeállítása: Jankovics (Horváth O.) - Novota, Horváth L., Gőgh, Szabó (Méry). (ok)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?