Giggs egy évvel hosszabbított a Manchester Unitednél

Manchester |

<p>Egy évvel meghosszabbította a szezon végén lejáró szerződését Ryan Giggs, a Manchester United 38 éves walesi középpályása. A következő lesz a 23. idénye az angol bajnoki címvédő futballklubnál.</p>

"Ryan csodálatos játékos. - mondta róla Sir Alex Ferguson, a csapat vezetőedzője. - Sok szempontból összesűrítve benne van az összes eddigi MU-s csapatom. Folyamatosan megújult, alkalmazkodott a játék változásaihoz, és megtartotta sikeréhes mentalitását."
"Amikor az első szerződésemet aláírtam, nem gondoltam volna, hogy 22 évig tudok majd játszani a United színeiben. Nagyon jól érzem magam és tudom, hogy segíteni tudok a csapatnak újabb trófeák elérésében" - nyilatkozta Giggs.
Giggs 1990-ben kapott profi szerződést a Manchester Unitednél, amelyben azóta klubrekordot jelentő 898 mérkőzésen lépett pályára, s többek között 12 bajnoki cím, valamint két Bajnokok Ligája-diadal megszerzése fűződik a nevéhez.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?