Gerrard visszatért a Liverpoolhoz

Liverpool |

<p>Steven Gerrard visszatért az FC Liverpoolhoz, a futballklub akadémiájának egyik edzőjeként.</p>

"Ez nem érzelmi döntés volt a részemről. Sokkal inkább arról szól, mivel tudom segíteni a Liverpoolt. Mindenképpen olyan pozícióra vágytam, amellyel valóban hasznára lehetek az egyesületnek" - mondta a trénerként februárban munkába álló egykori középpályás, aki 710 alkalommal öltötte magára a Vörösök mezét.

A 114-szeres angol válogatott futballista gyermekkorától a Liverpoolban játszott, melyet 186 góllal segített karrierje során. A 36 éves Gerrard kétszer FA Kupát, háromszor Ligakupát nyert csapatával, illetve 2005-ben úgy hódította el a Bajnokok Ligáját, hogy a döntőben 0-3-ról állt fel a Liverpool.

Gerrard a Los Angeles Galaxynál novemberben fejezte be profi karrierjét.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?