Gellei Imre edző bravúrt remél

Budapest. Mindenkinek fel kell nőnie a feladathoz, tudásunk legjavát kell adnunk a bravúrhoz – mondta Gellei Imre, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a szombati, Lengyelország elleni Eb-selejtezővel kapcsolatban.
Az 53.

Budapest. Mindenkinek fel kell nőnie a feladathoz, tudásunk legjavát kell adnunk a bravúrhoz – mondta Gellei Imre, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a szombati, Lengyelország elleni Eb-selejtezővel kapcsolatban.

Az 53. születésnapját a mérkőzés napján ünneplő szakvezető a hétfői sajtótájékoztatón kiemelte: Gera Zoltán, Gyepes Gábor és Fehér Miklós sérülése, s hiányzása ellenére szó sincs arról, hogy tartalékos lenne a keret, hiszen most is minden posztra két játékost jelölt. Gellei szerint az ősszel szerzett 4 pont (döntetlen Svédországban, győzelem San Marino ellen) csak az alaphangot adta meg, a legfontosabb feladatokat még meg kell oldania az együttesnek, szombaton Chorzówban, majd jövő szerdán Budapesten a svédekkel szemben.

– Tudjuk, hogy a lengyelek mindent megtesznek a győzelemért, hiszen a lettek elleni vereséggel nehéz helyzetbe kerültek. Várhatóan teltház lesz a mérkőzésen, s biztos vagyok abban, hogy ez a mi csapatunkat is feldobja majd. Csak pontos játékkal érhetünk el sikert, s arra is fel kell készülnünk, hogy a házigazdák nem kímélik magukat.

A keret hétfőtől Tatán készül, s csütörtökön reggel különrepülővel utazik Lengyelországba. Gellei Imre a pénteken 19 órakor kezdődő edzés után hirdeti ki kezdőcsapatát.

A 4. csoport állása:

Pawel Janas, a lengyel válogatott szövetségi kapitánya újabb hat játékossal véglegesített keretét. A tréner a hétvégi bajnoki forduló után Tkoczot, Liberdát, Wasilewskit, Dawidowskit és Zajacot, valamint a sérült varsói védő, Zielinski helyére Bieniukot hívta meg. A lengyel keret, kapusok: Dudek (Liverpool), Tkocz (Katowice), Liberda (Grodzisk); hátvédek: Baszczynski, Stolarczyk (mindkettő Wisla), Sznaucner (Katowice), Bieniuk (Wronki), Kaluzny (Leverkusen), J. Bak (Lens), Wasilewski (Plock); középpályások: Swierczewski (Birmingham), Kosowski, Szymkowiak (Wisla), Krzynówek (Nürnberg), Karwan (Hertha), Radomski (Heerenveen), Dawidowski (Wronki); csatárok: Kuzba, Zurawski (Wisla), Olisadebe (Panathinaikosz), Zajac (Grodzisk).)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?