Gellei Imre bizakodik

Budapest. A március 29-ei, Lengyelország elleni Európa-bajnoki selejtezőre készülő magyar labdarúgó-válogatott ma – közép-európai idő szerint 17.30 órakor – az Eb-csoportjában hibátlan teljesítménnyel élen álló Bulgáriával játszik a ciprusi Larnacában.

Budapest. A március 29-ei, Lengyelország elleni Európa-bajnoki selejtezőre készülő magyar labdarúgó-válogatott ma – közép-európai idő szerint 17.30 órakor – az Eb-csoportjában hibátlan teljesítménnyel élen álló Bulgáriával játszik a ciprusi Larnacában. Gellei Imre szövetségi kapitány még az elutazás előtt elmondta: bízik a győzelemben, s mind a húsz játékosát kipróbálhatja majd, ugyanis a bolgárok elleni derbin mindkét edző akárhányszor cserélhet.

Gera Zoltán biztos, hogy szerdán nem játszhat. A lábát képtelen használni, és még legalább egy hétnek el kell telnie ahhoz, hogy teljes értékű munkát végezhessen. Mindenki más egészséges. Krasszimir Balakov, a bolgár csapat kapitánya sem lép pályára. Plamen Markov szakvezető azért engedélyezte a játékosnak, hogy távol maradjon, mert éppen ezekben a napokban tárgyal klubjával, a VfB Stuttgarttal a szerződéshosszabbításról. A 21 tagú keretből hiányozni fog Sztilian Petrov (Celtic Glasgow) is. Dimitar Berbatov (Bayer Leverkusen) és Georgi Peev (Dinamo Kijev) egyformán kisebb sérüléssel bajlódik, ezért klubja kérésére valószínűleg csak egy félidőt játszik majd a larnacai összecsapáson.

A bolgárokkal eddig 18-szor találkozott a válogatott: magyar szempontból 12 győzelem, 3-3 döntetlen és vereség, 50 rúgott, illetve 19 kapott gól a mérleg. (MTI, O–O, nb1.hu)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?