Garamszentgyörgyi siker

teremfocitorna
Léva |

A nyolccsapatos járási bajnokság őszi idényének hat legsikeresebb alakulata viaskodott az ifik teremtornáján Léván. A területi szövetség elnökének serlegét a garamszentgyörgyi U19-esek emelhették magasba. A szurkolók, a szülők és természetesen maguk a focisták is feltüzelve várták a megmérettetést, ugyanis tavaly elmaradt a focigála.

Rakétarajtot vettek, és magabiztosan gyűrték le ellenfeleiket a vámosladányiak és a garamszőlősiek. Mindenki úgy vélte, hogy közülük kerül ki a tornagyőztes. Csakhogy nem így lett, mivel a garamszentgyörgyiek megrázták magukat, és sorra verték ellenfeleiket. Egyértelműen a leglátványosabb teljesítményt produkálták, kapusuk, Pristyák Péter pedig pazar mozdulatok sorát mutatta be. 


A garamszőlősieknek az ezúttal szerényebb képességű nagysallóiak elleni összecsapáson úszott el a tornagyőzelem. „Nem látszanak igazi vetélytársnak, de senkit sem szabad lebecsülni ”– figyelmeztette védenceit František Vyskočil garamszőlősi edző. A szakembernek igaza lett, a nagysallóiak óriási bravúrt végrehajtva 3:2-re verték a seregszemle egyik legnagyobb esélyesét.
„Egész télen edzünk tornateremben és műfüves pályánkon, általában 12-14 fiatal látogatja a gyakorlásokat. Ráadásul négynapos bacsófalvai edzőtábort is beiktattunk. Látszik a játékosok arcán és játékán, hogy szeretnek dolgozni, és fő célkitűzésük az V. ligába való kerülés. A mostani torna nyitómérkőzésén ugyan lepipáltak bennünket a garamszőlősiek, a folytatásban azonban senkit sem engedtünk szóhoz jutni” – nyilatkozta lapunknak Tóth Péter, a garamszentgyörgyiek klubmenedzsere, az U19-esek edzője.

Érdekes

TORNATÉNYEK

U19-ESEK TEREMTORNÁJA A LÉVAI TERÜLETI SZÖVETSÉG ELNÖKÉNEK SERLEGÉÉRT: Ipolyság–Vámosladány 4:7, Dombi 3, Matyó, ill. Mészáros 4, Varga, Kminiak, Slúka; Garamszőlős–Garamszentgyörgy 5:1, Maszay 4, Vlček, ill. Virág; Nagyölved–Nagysalló 6:0, Sehnal 2, Sipos,Bukovský, Csóka, Pekaj; Ipolyság–Garamszőlős 2:4, g.: Mits, Dombi, ill. Kováč, Havran, Maszay, Hlbočan; Vámosladány–Nagysalló 6:1, Herák 2, Kóša 2, Mészáros, Ivanovič, ill. Sarközy; Garamszentgyörgy–Nagyölved 4:1, Horváth, Virág, Rafael, Madaj, ill. Sipos; Garamszőlős– Vámosladány 2:2, Maszay, Vlček, ill. Herák, Kóša; Nagyölved–Ipolyság 5:3, Bukovský 3, Balog, Sipos, ill. Božand, Hoksa; Nagysalló–Garamszentgyörgy 0:4, Virág 2, Bernáth 2; Garamszőlős–Nagyölved 4:2, Kováč 2, Melicher, Maszay, ill. Pekaj, Sipos; Ipolyság–Nagysalló 1:5, Mits, ill. Rigó 2, Kardoš, Suchý, Tisovský; Vámosladány–Garamszentgyörgy 2:5, Karvay 2, ill. Virág 2, Madaj, Horváth, Kováč; Nagysalló–Garamszőlős 3:2, g.: Suchý, Rigó, Sarközi, ill. Kristin-Vlček; Garamszentgyörgy–Ipolyság 4:1, g.: Virág, Ilko, Belecký, Rafael, ill. Hoksa; Nagyölved–Vámosladány 3:5, Balog, Bukovský, Pekaj, ill. Herák 4, Kminiak.
 1. Garamszentgyörgy    5    4    0    1    18:9    12
 2. Vámosladány    5    3    1    1    22:15    10
 3. Garamszőlős    5    3    1    1    17:10    10
 4. Nagyölved    5    2    0    3    20:21    6
 5. Nagysalló    5    2    0    3    9:19    6
 6. Ipolyság    5    0    0    5    11:25    0
Díjazottak – legjobb góllövő: Peter Maszay (Garamszőlős), legjobb mezőnyjátékos: Herák Denis (Vámosladány), legjobb kapus: Pristyák Péter (Garamszentgyörgy). 
A tornagyőztes csapat: Belecký Ádám, Boris Madaj, Rafael Marko, Bernáth Justin, Horváth Marek, Virág Renátó, Jaroslav Ilko,Tomáš Tatay, Sárközi Krisztián, Mészáros Péter, Matej Garaj. Edző: Tóth Péter.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?