Garam-partiak rangadója

Garamkálna/Nagysalló |

<p>Nagy érdeklődés előzimega Garammenti települések holnapi (16.30) járási rangadóját. Akét gárdaimmárhatodik alkalommal méri össze tudását a nyugat-szlovákiai V. liga keleti csoportjának küzdelmei során, s a mérleg nyelve a vendégek javára billen (két győzelem, két döntetlen, egy vereség).</p>

Említést érdemel, hogy a hazaiak 2008 tavaszán aratták mindmáig egyetlen győzelmüket. A jelenlegi bajnokság tavaszi idényében a garamkálnaiak vendéglátóként két alkalommal magabiztosan diadalmaskodtak, egy találkozójuk pedig pontosztozkodással ért véget. Gólarányuk (14:1) tekintélyt parancsoló. Vetélytársuk csupán a kiesőjelöltek közé sorolt bánkesziek otthonából távozott zsákmánnyal (2:0), a további három idegenbeli erőpróba után vesztesként vonult le a játéktérről. „Bosszantó, hogy a komjátiak elleni legutóbbi bajnoki meccsen is a hajrában úszott el a két pont. Nem szeretném, ha holnap is a kapkodás jellemezné játékunkat. A legerősebb összeállításban lépünk pályára, végre bebizonyíthatjuk, hogy sokkal több van bennünk, mint ahogy azt a tabellán elfoglalt helyezésünk mutatja“ - vélekedett Jozef Belfi, a garamkálnaiak edzője, s rögvest hozzáfűzte: számukra csak a győzelem számít elfogadható eredménynek. Amennyiben hasonló hozzáállással lépünk pályára, mint az elmúlt fordulóban a hontfüzesgyarmatiak ellen, nem lehet gond. A kezdés után szeretnénk ráhangolódni az ellenfélre. Jó lenne már az elején a hazaiak hálójába találni. Reális esélyünk van a pontszerzésre, nem akarunk izgulni a szezon végén“ -tájékoztatott Ján Maslen, a nagysallóiak trénere. Megtudtuk, a vendégeknél ifj. Maslen, Rostás, Báró és Sulyan sérüléssel bajlódik. A szakvezetés arra számít, hogy ketten-hárman közülük szombaton csatasorba állhatnak. Bajusz és Š. Taňaši viszont eltiltás miatt nem lehet a pályán. Mindkét csapat tagjait fűti a bizonyítási vágy, így a szomszédvárak párharcán a lelkesedéssel sem lesz gond. A végeredmény szempontjából sorsdöntő lehet a két kitűnő képességű kapus, a hazai Guťan és nagysallói Szívós teljesítménye. (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?