GALÁNTA, 3. SZÁMÚ JEGYZŐKÖNYV

Sporttechnikai bizottság (2007. augusztus 23.)
Elrendeli, hogy az ifibajnokság 6. fordulójában sorra kerülő P. Sady–Váhovce találkozót szeptember 15-én 15.30-tól Hodyban játsszák.
Elrendeli, hogy az ifi és a diákbajnokság 4. fordulójában sorra kerülő D. Streda–H.

Sporttechnikai bizottság (2007. augusztus 23.)

Elrendeli, hogy az ifibajnokság 6. fordulójában sorra kerülő P. Sady–Váhovce találkozót szeptember 15-én 15.30-tól Hodyban játsszák.

Elrendeli, hogy az ifi és a diákbajnokság 4. fordulójában sorra kerülő D. Streda–H. Saliby mérkőzéseken felcseréljék a pályaválasztói jogot, így szeptember elsején Felsőszeliben találkoznak a csapatok, a diáktalálkozó 14 órakor, az ifjúsági meccs pedig 16 órakor kezdődik.

500 koronás pénzbírságot javasol Štefan Turcárnak, az ŠK V. Grob edzőjének.

A Versenykiírás XI./b cikkelye alapján a játékvezetők bajnoki meccsenként a következő összegre jogosultak – területi, felnőttek: 679 korona; felnőtt II. osztály: 556 korona; ifik: 370 Sk; diákok: 358 Sk.

Kéri az FO Slovan V. Úľany B csapatának vezetőit, hogy a szövetség titkárságára jutassák el az A együttes hivatalos játékoskeretének eredeti változatát.

Fegyelmi bizottság (2007. augusztus 23.)

Feltétel nélküli eltiltások augusztus 20-tól – Németh Tomáš, 820831, V. Úľany B: 5 bajnoki mérkőzés (P.1./6.1.a.); Fülöp František, 760923, Kajal: 1 bajnoki mérkőzés (P.1./1.5.a.); Kollárovič Ladislav, 880309, H. Saliby: 1 bajnoki mérkőzés (P.1./ 1.5.a); Šulan Patrik, 180604, H. Saliby: 7 bajnoki mérkőzés (P.1./3.b).

A feltétel nélküli eltiltást feltételesre (augusztus 20-tól november 20-ig módosítja) – Tóth Miroslav, 690910, Abrahám: 2 bajnoki mérkőzés.

Elutasítja Viola Zoltán kérvényét, mert az nem felel meg a Versenykiírásban foglaltaknak.

A sporttechnikai bizottság javaslata alapján 500 koronás pénzbírsággal sújtjat – Turcár Štefant, a V. Grob diákcsapatának edzőjét; Szabó Attilát, a vágai diákcsapat edzőjét és a vágai klubot.

Felszólítja a Poľnohospodár Šalgočkát, igazolja, hogy befizette a diákcsapat kijelentkezése miatt kirótt 1000 koronás pénzbírságot.

Felszólítja a TJ H. Salibyt, hogy augusztus 29-ig írásban küldje el a klub hivatalos álláspontját a P. Úľany–Horné Saliby (felnőtt területi, 3. forduló) mérkőzésen történt rendbontással kapcsolatosan.

Játékvezetői bizottság (2007. augusztus 23.)

Beidézi augusztus 30-i ülésére (17.30) Stanislav Lužákot, s az ügy kivizsgálásig (nem vett részt a kijelölt találkozón) felfüggeszti a tevékenységét.

Egy bajnoki fordulóra eltiltja Ladislav Klempát (későn jelezte távolmaradását a 4. forduló találkozóiról).

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?