Gajannal vagy nélküle?

Párkány. A III. liga nyugati csoportjának őszi idényében kiválóan szerepeltek a Peter Ančic vezette párkányiak. A Juhcelpap 23 esztendős saját nevelésű középpályására, Smatanára a II. ligás pozsonyi Rapid szakvezetői vetettek szemet.

Párkány. A III. liga nyugati csoportjának őszi idényében kiválóan szerepeltek a Peter Ančic vezette párkányiak. A Juhcelpap 23 esztendős saját nevelésű középpályására, Smatanára a II. ligás pozsonyi Rapid szakvezetői vetettek szemet. A Duna-partiak kiválósága ugyan próbajátékon is részt vett a fővárosiaknál, ám a klubok között nem jött létre megegyezés a középpályás vételáráról. Ezért a nevezett tavasszal is a Juhcelpap fehér-fekete színű szerelését viseli majd a bajnoki párharcokon. A klubvezetők homlokán legújabban a hórihorgas Peter Gajan körüli bizonytalanság szaporítja a ráncokat. „Gajannál váratlanul családi problémák merültek fel. Ezek megkövetelik, hogy Peter az eddiginél gyakrabban tartózkodjon állandó lakhelyén, Rőcén. Kompromisszumos megoldás is kínálkozik. Felmerült annak a lehetősége, hogy nálunk csupán a felkészülés egy részét abszolválná, illetve a meccsekre jönne el. Amennyiben nem tudnánk közös nevezőre jutni, akkor mielőbb meg kell találnunk az utódját. A párkányiak időközben felvették a kapcsolatot az V. ligás marcelháziak kiválóságával, Baranyaival, akinek átigazolásáról egyesületénél hallani sem akarnak. Ančic edző újoncokat is tesztel az előkészületi találkozókon. Köztük a két hazai ifistát, Kršňákot és Lukáčot, a B csapatból Mišicákot, a privigyei Vrtielt, a kéméndi Holit és a kürti Bálintot. (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?