Füziből nem lesz lengyel

Budapest. Az őszi idény végeztével egyre többször lehetett hallani, hogy Füzi Ákost szívesen látná soraiban a lengyel bajnokság éllovasa, a Wisla Krakow. A lengyel klub képviselői többször is megnézték Füzit, és sokáig úgy tűnt, hogy jövő tavasszal egy újabb európai országban szerepelhet magyar labdarúgó.

Budapest. Az őszi idény végeztével egyre többször lehetett hallani, hogy Füzi Ákost szívesen látná soraiban a lengyel bajnokság éllovasa, a Wisla Krakow. A lengyel klub képviselői többször is megnézték Füzit, és sokáig úgy tűnt, hogy jövő tavasszal egy újabb európai országban szerepelhet magyar labdarúgó. „Még tegnap is hívtak, hogy menjek ki hozzájuk, mert biztos jól érezném magam ott, ám végül nemet mondtam az ajánlatra – mondta dr. Füzi Ákos. – A csapattal tulajdonképpen nincsen semmi baj, hiszen nem túlzás azt állítani, hogy jobb a legtöbb magyarnál, de maga Lengyelország, illetve a futballja nem volt szimpatikus. Bízom benne, hogy nyáron lesz lehetőségem egy más, a lengyelnél és a magyarnál magasabban jegyzett futballkultúrájú országba igazolnom. Még akkor is szívesebben mennék Nyugat-Európába, ha az adott csapat, amelyik megkeresne, a Wislánál gyengébb játékerőt képviselne. (NB1.HU)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?