Füvön a salátástálért

Melbourne. Ma hajnalban kezdődött a Davis Kupa idei döntője, Ausztrália és Spanyolország részvételével.
A sportág történetében negyedszer kerül sor Ausztrália–Spanyolország Davis Kupa-döntőre, s ha a múltból indulunk ki, feltétlenül hazai győzelem várható.

Melbourne. Ma hajnalban kezdődött a Davis Kupa idei döntője, Ausztrália és Spanyolország részvételével.

A sportág történetében negyedszer kerül sor Ausztrália–Spanyolország Davis Kupa-döntőre, s ha a múltból indulunk ki, feltétlenül hazai győzelem várható. Eddigi fináléikat ugyanis rendre a hazai csapat nyerte, 1965-ben (Sydney) és ‘67-ben (Brisbane) az ausztrálok 4:1-re diadalmaskodtak, majd 2000-ben (Barcelona) a spanyolok 3:1-es sikerrel hódították el – történetük során először – a salátástálat. Idén Melbourne-ben randevúznak a felek, várhatóan sok ezer néző előtt.

A két csapat útja a döntőig – Ausztrália: –Nagy-Britannia 4:1, –Svédország 5:0, –Svájc 3:2. Spanyolország: –Belgium 5:0, –Horvátország 5:0, –Argentína 3:2.

A DÖNTŐ MŰSORA – péntek: Hewitt–Ferrero, Philippoussis–Moyá. Szombat: Woodbridge, Arthurs–Lopez, Corretja. Vasárnap: Philippousis–Ferrero, Hewitt– Moyá.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?