Futballoztak, barátkoztak

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉSNádszeg. A bajnoki idény befejezése után sem vonultak pihenőre az utánpótlás korosztályú futballcsapatok.

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉS

Nádszeg. A bajnoki idény befejezése után sem vonultak pihenőre az utánpótlás korosztályú futballcsapatok. Ennek ékes bizonyítéka a Nádszegen megrendezett nemzetközi erőpróba, melyen a minap a hazai ifisták mellett a somorjai és a Pápai Egyesített Labdarúgó Club (PELC) két alakulata mérte össze tudását.

„A hármas találkozót Nádszeg polgármestere, Juhos Ferenc kezdeményezte. A helybeli futballpályán három összecsapásra került sor. A somorjai U19-es ificsapat és a PELC párharca 1:1 arányú döntetlennel fejeződött be. A mieink pedig a pécsiek fiatalabb játékosaikat felvonultató kollektíváját 5:0 arányban fektették két vállra. Megjegyzem: erőnléti és fizikai fölényünket érvényesítettük a vendégek egy–két évvel fiatalabb focistákból összeálló együttese elleni találkozón. Nemcsak a somorjaiak, hanem védenceim számára is jó iskola volt a focistapalánták nevelésére szakosodott pécsiek elleni megmérettetés” – értékelte lapunknak a mátyusföldi futballpályán zajló párharcokat Navrátil Károly, aki a nyugat-szlovákiai V. liga déli csoportjában játszó felnőttek mellett a IV. ligában újoncként az 5. helyen telelő nádszegi ifiket is edzi.

Megtudtuk, a mérkőzések után a nádszegi polgármester és a két támogató, Tamási György és Gálffy Tibor ebéddel vendégelte meg a csapatokat. „Természetesen szakmai eszmecserére is sor került, s az együttműködés lehetőséget is körvonalaztuk. A folytatást illetően abban állapodtunk meg, hogy jövő év februárjában mi is csatasorba állunk a pápaiak teremtornáján” – tájékoztatott a folytatás forgatókönyvéről Navrátil Károly. (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?