Futás és fürdőzés Nagymegyeren

megyer
Nagymegyer |

A termálfürdőjéről nevezetes csallóközi városban 290 futó, kocogó, gyalogló neve került a tizenegyedik alkalommal megrendezett hagyományos sportos óévbúcsúztató krónikájába, ezzel megdőlt a részvételi rekord.

A Nagymegyeri Futóklub szervezésében vasárnap délelőtt zajló örömfutáson előbb huszonkét gyerek állt rajthoz, ők 150 és 300 métert teljesítettek. A legapróbbakat a felnőttek követték a sorban.

„A 268 fős mezőny tagjai közül a legtöbben az 5 kilométeres távot választották. A napsütésben zajló rendezvény résztvevői a Corvinus termálfürdő előtti parkban rótták a köröket. A helybeliek társaságában a csallóközi futóklubok képviselői vitték a prímet, de Győrből és Tatabányáról is érkeztek futók. Elsősorban a szervezési feladatokra összpontosítottunk, de bokros teendőinket sikerült úgy beosztanunk, hogy egymást váltva mi is futottunk néhány kilométert. A visszajelzések azt igazolják, hogy mindenki jól érezte magát, akár sétált, akár futott” – fogalmazott lapunknak Vörös Róbert, a Nagymegyeri Futóklub elnöke. A célbafutást követően a szervezők az összes résztvevőt emlékéremmel jutalmazták. A futók és a kocogók a hagyományoknak megfelelően a rendezvény napján ingyenesen vehették igénybe a termálfürdőt.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?