Fővárosi elsőség Érsekújvárott

Alex Rozsnyo
Érsekújvár |

A Pozsony városrészét képező Karlová Ves tizenegy éves labdarúgói nyerték az érsekújvári FKM által rendezett teremfocitornát (U11). Mindegyik ellenfelüket legyőzték, tizenöt gólt rúgtak és csak a galgóciak voltak képesek egy alkalommal betalálni kapujukba. 

Hat csapat indult, a tornagyőztesen és a galgóciakon kívül a párkányiak és a gútaiak neveztek, a vendéglátó érsekújváriak pedig két alakulatot (zöldek és fehérek) küldtek pályára. „Az első ligás károlyfaluiak magasan kiemelkedtek a mezőnyből. Szinte valamennyi adódó helyzetüket kihasználták, ők diktálták a mérkőzések iramát, és igazi vezéregyéniségek is akadtak közöttük. Adam Bútora nemcsak a legtöbb gólt szerezte, hanem a játéktéren a legjobb mezőnyjátékosok közé is tartozott. Érdekesség, hogy a hazai zöldeknél a legmegbízhatóbb kapusnak választott Alex Rozsnyo egy évvel fiatalabb volt társaitól, míg Oliver Timoránsky csak nemrég töltötte be a kilencedik életévét” – tájékoztatott Ferenczi Barnabás, az érsekújvári FKM ifjúsági csapatainak menedzsere. 

Érdekes

KEZDŐK (U11) TEREMTORNÁJA AZ ÉRSEKÚJVÁRI FKM ELNÖKÉNEK SERLEGÉÉRT:

GA Kolárovo–FKM Karlova Ves 0:1, g.: Kasana; FC Slovan Hlohovec–MŠO Štúrovo 0:3, g.: Hogenbuch 2, Domin; FKM N. Zámky (fehérek)–FKM N. Zámky (zöldek) 0:2, g.: Szabó 2; Kolárovo–Hlohovec 0:2, g.: Bardejovský, Albert; Karlova Ves–N. Zámky (fehérek) 2:0, g.: Lauko, Kasana; N. Zámky (zöldek)–Štúrovo 0:1, g.: Krištofori; Kolárovo–N. Zámky (fehérek) 0:4, g.: Koszorú 2, Árendás, Hrabovský; N. Zámky (zöldek)–Hlohovec 3:3, g.: Timoránsky 2, Bajkai, ill. Adamkovič, Svoreň, Konečný; Štúrovo–Galanta 8:1, g.: Domin 4, Kováč, Kristofoli, Hogenbuch, Máčai, ill. Varga Zoltán; N. Zámky (fehérek)–Hlohovec 1:0, g.: Árendás; N. Zámky (zöldek)–Karlova Ves 0:2, g.: Špaček, Bátora; Štúrovo– N. Zámky (fehérek) 0:1, g.: Árendás; K. Ves–Hlohovec 5:1, g.: Bátora 4, Polyakov, ill. Černý; N. Zámky (zöldek)–Kolárovo 0:1, g.: Homoľa; Štúrovo–K. Ves 0:3, g.: Bátora 2, Kollár. 
Végeredmény:
 1. Karlova Ves    5    5    0    0    15:1    15
 2. N. Zámky (fehérek)    5    3    0    2    6:4    9
 3. Štúrovo    5    3    0    2    12:5    9
 4. N. Zámky (zöldek)    5    1    1    3    5:7    4
 5. Hlohovec    5    1    1    3    6:12    4
 6. Kolárovo    5    1    0    4    2:15    3
Díjazottak – legjobb kapus: Alex Rozsnyo (N. Zámky-zöldek), legjobb mezőnyjátékos: Ján Mništek (N. Zámky, fehérek), legjobb góllövő: Adam Bátora (Karlova Ves). 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?