Formába lendültek

A jégkorong ST Extraliga legutóbbi fordulóiban a Zvolen nyújtotta a legkiegyensúlyozottabb teljesítményt. Az elmúlt héten legyőzte az éllovas Trenčínt, a két idegenbeli találkozóján pedig négy pontot szerzett. Ján Jaško vezetőedzőt a siker titkairól faggattuk.

Križan kapus hárítja Hanzal közeli lövését a Dukla elleni rangadónTASR-felvételA gyenge rajt után csak kevesen gondolták, hogy hét fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyért csatázik majd a zólyomi gárda.

Mivel egy tucat játékos is távozott a nyári szünetben, az új szerzeményeknek meg idő kellett, hogy formába lendüljenek. Nem nyugtalankodtam, hogy a vártnál rosszabb eredményeket értünk el a pontvadászat elején. Aztán fordult a kocka, elindultunk felfelé azon a bizonyos lejtőn, majd most, a körmérkőzéses sorozat hajrájában sorra hoztuk a mérkőzéseket. Tehát az elképzeléseink szerint alakulnak a dolgok.

Szombatig csapata ötször szenvedett vereséget az éllovas Duklától az idei bajnokságban. Nem tartott a hatodik találkozótól?

Örültem, hogy a rangadót közvetítette a televízió, így legalább mindenki meggyőződhetett arról, jó formában vagyunk. Már régen hokiztak ilyen fegyelmezetten, taktikusan a fiúk, főleg a védelmünk nyújtott kimagasló teljesítményt. No és Križan kapus, aki 1:0-ás vezetésünknél, az utolsó percben gólnak látszó lövést hárított. Ezután még egyszer betaláltunk, és kezdődhetett az ünneplés, hiszen legyőztük idei mumusunkat, a Trenčínt.

A vereség ellenére a Dukla gyakorlatilag már megnyerte az alapszakaszt. A második helyért a Slovan és a Zvolen csatázik. Megelőzik a zólyomiak a címvédőt?

Azon szorgoskodunk, hogy sikerüljön, ugyanis az elődöntőig lépéselőnyben lennénk; ami azt jelenti, hogy mi rendezhetnénk a sorsdöntő, hetedik meccset.

A pontvadászat előtt azt mondta, a négy közé várja védenceit. A klubvezetők viszont a döntőbe jutást tűzték ki célul. Elégedett lenne azzal, ha csak egy ellenfelet győznének le a playoffban?

Most már nem, irány a finálé, ott pedig minden megtörténhet...

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?