Forma-1 – A Japán Nagydíj 2029-ig Szuzukában marad

A Forma-1-es Japán Nagydíj 2029-ig biztosan Szuzukában marad.

Az F1-es sorozat szervezői pénteken jelentették be, hogy öt évvel meghosszabbították szerződésüket a pályatulajdonosokkal. A futamra idén április 7-én kerül sor, és a negyedik állomása lesz a sorozatnak. Az Ausztrál, illetve a Kínai Nagydíj között rendezik majd meg a karbonlábnyom csökkentése érdekében, így ugyanis racionalizálni lehet az eszközök szállítását.

Szuzuka egy különleges állomás és már elemi része a sorozatnak, ezért nagyon örülök neki, hogy az F1 továbbra is ezen a pályán versenyez legalább 2029-ig

– mondta Stefano Domenicali, a Forma-1 elnök-vezérigazgatója.

Szuzuka 1987-ben rendezett először Forma-1-es nagydíjat, azóta pedig nagyon népszerű a pilóták körében, de a Japán Nagydíj új időpontja miatt szóba került, hogy Oszakába költöztetik a versenyt.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?