FORDULÓMOZAIK

Bezárták az emtékásokat
Budapest. Parázs jelenetekkel zárult az MTK–Vasas meccs „harmadik félideje“. A két szurkolótábor tagjai köztudottan nem szívlelik egymást, ennek most ismét tanújelét adták.

Bezárták az emtékásokat

Budapest. Parázs jelenetekkel zárult az MTK–Vasas meccs „harmadik félideje“. A két szurkolótábor tagjai köztudottan nem szívlelik egymást, ennek most ismét tanújelét adták. A meccs után mintegy 40 MTK-szurkoló gyülekezett a klub bejárata előtt, majd közéjük hajtott egy autó, amelyből négyen kiszálltak, elkezdtek ordibálni, és talán már ütöttek is volna, amikor a villamosmegálló felől a társaik segítségére sietett mintegy 40 angyalföldi. Ütések és rúgások váltották egymást, majd egy-két perc elteltével a „kékek“ bemenekültek a klubházba, amelyet a biztonsági igazgató kulcsra zárt, hogy ne jussanak be az angyalföldiek. (nb1.hu)

Koeman nem panaszkodik

Budapest. A Győr–Debrecen Ligakupa-döntő első mérkőzését már megtekintette korábban Erwin Koeman, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. Akkor a csapatok főként a „második sorukkal“ léptek pályára, ám az Újpest–Fehérvár bajnokin már jobban ‚képbe kerülhetett“ a holland edző. „Egy jó iramú mérkőzést láthattam – mondta Erwin Koeman. – Sok küzdelmet hozott az összecsapás, amelyen nagyon jó felfogásban léptek pályára a csapatok.“ (czp)

„Nagyon fáj ez a vereség”

Győr. A Paks – meglepetésre – 2:1-re legyőzte a Győrt. Az ETO-nak nagyon fontos lett volna a három pont begyűjtése, mert bukott otthon az MTK, és megközelíthették volna a tabella első helyezettjét... „Furcsa érzésem van, mert úgy jöttünk ide, hogy három ponttal a zsebünkben utazunk majd haza – mondta Nikolov. – Iszonyúan fáj ez a vereség, nagyon nehéz megemészteni, akárcsak a fehérvárit, ahol lefociztuk a hazaiakat a pályáról” – fejezte be a győriek védője. (pm)

Semmi sem sikerült a ZTE-nek

Zalaegerszeg. Hiába támadott szinte végig az egész mérkőzés alatt a ZTE a Nyíregyháza ellen, egyszer sem sikerült a nagyszerűen védő Lazareanu eszén túljárniuk játékosainak. A csapat középpályása, Tóth Zoltán szerint ezen a meccsen semmi nem sikerült nekik. „Nagyon sok helyzetet dolgoztunk ki, ám ezeket, sajnos, nem tudtuk értékesíteni, a Nyíregyházának ugyanakkor egy komoly lehetősége volt az első félidő végén. A folytatásban is mezőnyfölényben játszottunk, de a helyzeteinket továbbra is sorra elpuskáztuk. Vannak olyan mérkőzések, amikor tényleg semmi nem jön össze. Számunkra a Nyíregyháza elleni találkozó ilyen volt.” (czp)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?