FORDULÓMOZAIK

Kerekes Leandrót kopírozta
Debrecen. A DVSC-nek volt miért visszavágni, hiszen a két alakulat őszi találkozásakor a Honvéd győzött 3:1-re – érdekesség, hogy akkor is Arany Tamás volt a játékvezető.

Kerekes Leandrót kopírozta

Debrecen. A DVSC-nek volt miért visszavágni, hiszen a két alakulat őszi találkozásakor a Honvéd győzött 3:1-re – érdekesség, hogy akkor is Arany Tamás volt a játékvezető. További párhuzam a két mérkőzés között, hogy ősszel is a DVSC szerzett vezetést, igaz, akkor a második félidő elejéig kellett várni Leandro találatára. Ezúttal azon?ban Kerekes Zsombor a Honvéd-védelem szerencsétlen?kedése után már a 10. percben előnyhöz juttatta a hazaiakat. És ezzel el is dőlt a rangadó. (ns)

Védelmi hibák Siófokon

Siófok. A Siófok ismét veszített (0:2), a Kaposvár feledtette a hétközi kupakudarcot. A két somogyi csapat találkozóján hatalmas védelmi hibák döntöttek. Az első félidő végén Maróti szögletét követően ejtette ki Hegedűs a labdát. Éppen Oláh Lóránt elé, aki két méterről passzolt a kapuba. A második félidő végén Bozsovics szögletét elvétették a siófoki védők, Melczer luftot is rúgott, majd Hegedűs kapus tolta ki a labdát középre, melyet a Rákóczi középhátvédje, Grúz lőtt a kapuba. (ns)

Sok volt a diósgyőri hiányzó

Diósgyőr. Vágó Attila, a Diósgyőr szakvezetője a Vasas elleni meccsen (4:5) öt kulcsjátékos nélkül küldte pályára csapatát: Sebők és Pintér eltiltottak, Hege?dűs lázas beteg, Pelecacinak comb?izom?-szakadása van, Kamber pedig otthon, Szerbiában kezelteti a kezét. Rajtuk kívül még a fiatal Vida Gergő sem volt bevethető (lehet, hogy lett volna helye a védelemben), mert pénteken engedték ki a kórházból, ahova múlt hét elején került be: az egyik edzésen ütközött Dénes Zsolttal, a harmadik számú kapussal. (nb1.hu)

Kriston meghálálná a bizalmat

Paks. Lehet azért bántani Kriston Attilát, mert nem tud Cristiano Ronaldo szintű cseleket bemutatni a pályán, de bele lehet kötni másért is. Egy dologban azonban még a legszőrösebb szívű drukkerek sem tudnak kifogást találni: Kriston Attila akkora szívvel tud küzdeni a pályán, mint kevesen a magyar mezőnyben. „Nagyon örülök annak, hogy sikerült gólt szereznem – mondta Kriston. – Az utóbbi időben elég sok gonddal kell megküzdenem, így örülök annak, hogy legalább a foci jól megy. Nagyon szeretném a vezetőknek meghálálni, hogy idehoztak Paksra, nem sok olyan hely van szerintem Magyarországon, ahol ilyen korrekt vezetők vannak egy klub élén.”. (nb1.hu)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?