FOCIVILÁG

Ronaldinho fizethet
Rio de Janeiro. Egy Rio de Janeiró-i bíróság határozata szerint Ronaldinho, az FC Barcelona labdarúgója ideiglenesen havi 7500 eurónak megfelelő összeget kénytelen fizetni kétéves gyermeke anyjának.

Ronaldinho fizethet

Rio de Janeiro. Egy Rio de Janeiró-i bíróság határozata szerint Ronaldinho, az FC Barcelona labdarúgója ideiglenesen havi 7500 eurónak megfelelő összeget kénytelen fizetni kétéves gyermeke anyjának. Az elsőre hatalmasnak tűnő juttatás az eljárás végén minden bizonnyal emelkedni fog, hiszen a brazil törvények szerint az apa fizetésének legkevesebb 15, maximum 40 százalékát köteles fizetni a gyermeket nevelő anyának. A kétéves Joao a futballsztár és Janaina Nattielle Viana Mendes táncosnő futó kapcsolatából született. (mti)

Elárverezik a súgócédulát

Hamburg. Jens Lehmann, a német válogatott kapusa gyermekek megsegítésére árverezi el azt a papírdarabot, amelyen az argentinok tizenegyesrúgó szokásai szerepeltek a nyári labdarúgó-vb negyeddöntős mérkőzésén. Érdekes, hogy a kapus végül nem sok hasznát vette a cédulának, ugyanis a két kivédett büntetőből az egyiket Ayala – a jegyzeten szerepelttel ellentétben – balra rúgta, míg a szintén rontó Cambiasso nem is szerepelt a listán. A súgógép tartalma: 1. Riquelme balra magasan; 2. Crespo hosszú nekifutásnál jobbra, rövid nekifutásnál balra; 3. Heinze balra laposan; 4. Ayala kivár, hosszan nekifut, jobbra; 5. Messi balra; 6. Aimar kivár, balra; 7. Rodriguez balra. (mti)

Berlusconi rosszul lépett

Milánó. Silvio Berlusconit, a volt olasz kormányfőt, aki idestova húsz esztendeje az AC Milan elnöke, egy politikai tüntetés kapcsán Lombardiába, egy amatőr mérkőzés színhelyére invitálták. Miközben az elnök beszélgetett a helyiekkel, a gyepre lépett, és az egyenetlen talajon megbotlott. Silvio Berlusconi, mintha mi sem történt volna, helikopterével elhagyta az arconatei stadiont, azonban nagyon fájlalta a térdét. Az elnököt végül a belga Marc Martens professzor látta el, aki anno meggyógyította a piros-feketék játékosait, Pippo Inzaghit és Paolo Maldinit is, és most sikeres beavatkozást hajtott végre Berlusconi térdén is. (nb1.hu)

Letartóztatták Paul Gascoigne-t

London. Letartóztatták Paul Gascoigne-t, az angol labdarúgó-válogatott korábbi klasszisát, miután verekedésbe keveredett egy londoni klubban. A 39 éves, korábban egyebek között a Lazióban, a Newcastle-ben és a Rangersben is megforduló játékos ittasan ütött meg egy másik vendéget. A nemzeti csapatban 57-szer pályára lépő Gascoigne-nak korábban is voltak alkohol problémái, utolsó csapatától a negyedosztályú Kettering Town-tól is emiatt kellett távoznia. (mti)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?