FOCIVILÁG

Veszteséges a Juventus
Torino. Az elmúlt idényben hárommillió eurós veszteséget könyvelt el a Juventus. A legnépszerűbb olasz labdarúgóklub egy esztendővel korábban 14 millió eurós negatívummal zárt, ezért a torinói gárda irányítói optimisták a jövőt illetően.

Veszteséges a Juventus

Torino. Az elmúlt idényben hárommillió eurós veszteséget könyvelt el a Juventus. A legnépszerűbb olasz labdarúgóklub egy esztendővel korábban 14 millió eurós negatívummal zárt, ezért a torinói gárda irányítói optimisták a jövőt illetően. „Jövőre már pozitív lesz a mérlegünk – fogalmazott Antonio Giraudo, a klub menedzsere, aki azt is bejelentette, hogy májusra befejeződik a Stadio delle Alpi felújítása. – Ötcsillagos létesítmény lesz. Már rég készen lenne, ha a bürokrácia nem akadékoskodik.” (mti)

Argentinból lengyel lehet

Varsó. Elképzelhető, hogy hamarosan megkapja a lengyel állampolgárságot Mauro Cantoro, a Wisla Krakow argentin középpályása, aki így új hazája színeiben akár a jövő évi németországi labdarúgó-világbajnokságon is pályára léphetne. A futballista – még tinédzserként – bajnoki címet szerzett a Velez csapatával Argentínában, manapság pedig a lengyel pontvadászat legjobb belső középpályásaként tartják számon. A szakemberek szerint oroszlánrészt vállalt abban, hogy a gárda 2003 óta minden évben elhódította a bajnoki címet. Pawel Janas szövetségi kapitány már kinyilvánította: szívesen kipróbálná a válogatottban a játékost. (mti)

José Mourinho segítsen

Setubal. Anyagi segítségért fordultak José Mourinhóhoz, a Chelsea vezetőedzőjéhez a Vitoria Setubal labdarúgócsapatának szurkolói, miután a portugál klub játékosai bejelentették: felbontják szerződésüket, amennyiben záros határidőn belül nem kapják meg augusztus óta elmaradt fizetésüket. Az ország profi játékosait egyesítő szervezethez közel álló forrás szerint az egyesület mind a 23 futballistája csatlakozott a fenyegetéshez, az együttes máig adott határidőt a vezetőknek. A Portugál-kupában címvédő gárda drukkerei azért kérték fel Mourinhót, hogy segítsen, mert ő is a Lisszabontól 50 km-re délre fekvő városkából származik. Az angol bajnokcsapat trénere egyelőre nem reagált a könyörgésre. (mti)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?