Foci: ellen-vb-t rendeznének az amerikaiak

<div>Elképzelhető, hogy a jövő évi oroszországi labdarúgó-vb előtt tornát rendez a lemaradó neves válogatottak részvételével az Egyesült Államok.</div>

Az amerikai futballszövetség vizsgálja a lehetőségét egy tornának vagy mérkőzéssorozatnak, amelynek a házigazdák mellett olyan csapatok lennének, mint Olaszország, Hollandia, Chile vagy Ghána.  A meccseket röviddel a vb – június 14.-július 15. – előtt rendeznék. A négyszeres világbajnok olaszok 60 év után először nem lesznek ott a vb-n, míg a hollandok nem is jutottak be a rájátszásba. A dél-amerikai bajnok Chile nem tudott bekerülni a régió első öt helyezettje közé, a Ghánaiak pedig csak harmadikak lettek a csoportjukban. Az Egyesült Államok csupán ötödikként zárt a CONCACAF-selejtezőben, többek között Panama is megelőzte. Bombaerős a lemaradók álomcsapataElképesztően erős csapatot állított össze a német hírügynökség, a dpa a világbajnokságról lemaradó labdarúgó-válogatottak legjobbjaiból. A két legnagyobb meglepetést Európából az olaszok, Dél-Amerikából pedig a legutóbbi két Copa Americán győztes chileiek távolmaradása okozta, a képzeletbeli tizenegybe négy játékost ad ez a két válogatott.    Álomcsapat a lemaradókból:Gianluigi Buffon (olasz) - Giorgio Chiellini (olasz), Szokratisz Papasztathópulosz (görög), David Alaba (osztrák) - Alexis Sanchez (chilei), Arturo Vidal (chilei), Nuri Sahin (török), Naby Keita (guineai) - Gareth Bale (walesi), Pierre-Emerick Aubameyang (gaboni), Edin Dzeko (bosnyák).     cserepad:Andrea Barzagli (olasz), Hakan Calhanoglu (török), Christian Pulisic (amerikai), Andrej Jarmolenko (ukrán)
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?