Fizikailag erősebbek

Buenos Aires. Marcelo Bielsa, a vb előtt a végső győzelemre is esélyesnek tartott, de korán búcsúzott argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya angol győzelmet vár a Brazília elleni pénteki negyeddöntőben.
„Minden az angolok mellett szól.

Buenos Aires. Marcelo Bielsa, a vb előtt a végső győzelemre is esélyesnek tartott, de korán búcsúzott argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya angol győzelmet vár a Brazília elleni pénteki negyeddöntőben.

„Minden az angolok mellett szól. Fizikailag sokkal erősebbek, így állandó nyomás alatt tudják tartani az ellenfél védelmét – mondta Bielsa, saját tapasztalataira is alapozva, hiszen Argentína a csoportmérkőzések során 1:0-ra kikapott Angliától. – A brazilok pedig, amikor hátrányban vannak, hajlamosak elveszteni a fejüket és egyébként sem erényük a fegyelem. Ezért Luiz Felipe Scolarinak elsősorban a védelmet kell jól megszerveznie.”

Bielsa különösen dicsérte Sven-Göran Erikssont, az angolok svéd szövetségi kapitányát:

„Néhány játékosomnak volt az edzője Olaszországban, de egyikük sem tudott rosszat mondani róla. Diplomáciai érzéke és stílusa engem Franz Beckenbauerre emlékeztet.”

Roberto Carlos, a brazil válogatott védője cinikusan reagált Marcelo Bielsa argentin szövetségi kapitány véleményére: – Ki az a Bielsa? Úgy tudom, hogy ő csak a televízión keresztül nézi majd a találkozót, nem? – mondta némi szarkazmussal a Real Madrid dél-amerikai klasszisa.

Csapattársai már óvatosabban válaszoltak arra a kérdésre, hogy mit szólnak a szakember kijelentéséhez. – Nincs mit mondanom. Csak a meccsre koncentrálok, hogy elődöntősként vonulhassunk le a pályáról – véli Roque Junior. – Nincs értelme elemezni a véleményét, hiszen ő már nincs itt, csapata már nem tagja a világbajnokság mezőnyének – tette hozzá

Rivaldo. (sr)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?