Fináléban a Veszprém!

Pamplóna, Flensburg. A hétvégén játszották az európai kézilabdakupák elődöntőinek visszavágóját. A Veszprém ugyan kikapott a címvédő otthonában, ám ennek ellenére nem kis meglepetésre bejutott a Bajnokok Ligája döntőjébe.

Pamplóna, Flensburg. A hétvégén játszották az európai kézilabdakupák elődöntőinek visszavágóját. A Veszprém ugyan kikapott a címvédő otthonában, ám ennek ellenére nem kis meglepetésre bejutott a Bajnokok Ligája döntőjébe. A Dunaferr a dunaújvárosi vereséget követően Németországban is kikapott, s nem jutott a fináléba.

BL-elődöntő: San Antonio (spanyol)–Veszprém 27:21 (11:8), legeredményesebbek: Richardson 7, ill. Dzomba 6, Szaracsevics 4. A veszprémiek 48:46-os összesítéssel jutottak a döntőbe, ahol a Magdeburggal mérkőznek. A két csapat a csoportküzdelmek során már találkozott. November 25-én a Veszprém 24:20-ra legyőzte a vendég Magdeburgot, míg a németországi összecsapáson a hazaiak nyertek 25:22-re. A finálé első mérkőzését április 20-án, a visszavágót pedig egy héttel később rendezik. Ma Bécsben kisorsolják, melyik gárda játszat először otthon.

KEK-elődöntő: Flensburg (német)–Dunaferr 25:21 (11:11). A flensburgiak 47:42-es összesítéssel harcolták ki a fináléba jutást.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?