Ferguson elszántabb játékot vár Ronaldótól

Manchester |

<p>Sir Alex Ferguson, a Manchester United labdarúgócsapatának vezetőedzője megrótta portugál sztárjátékosát, Cristiano Ronaldót, mondván túlságosan is igényt tart a bírók jóindulatára.</p>

"Állandóan az az érzése, hogy a játékvezetők nem védik eléggé, ami persze néha igaz, de korántsem mindig. Nehéz elviselni egy olyan futballistának, aki igazán játssza a futballt, hogy nem minden az ő kedve szerint alakul, de a dolgok már csak ilyenek, néha nem úgy történnek, ahogy szeretnénk" - idézte a trénert a Press Association brit hírügynökség.
    A portugál támadó középpályás gyakran érzi úgy - s ezt jelzi is -, hogy az aktuális ellenfél játékosai szabálytalanul szerelik. Az angol közönség emiatt jó darabig neheztelt is rá, úgy vélte, hogy túlságosan gyakran esik el és megy panaszkodni a bíróhoz.
    "Egyszerűen frusztrált, amikor a játékvezető nem sípol egy ellene elkövetett szabálytalanság miatt. Azt hiszem, leginkább saját magát hozza kellemetlen helyzetbe" - fogalmazott Ferguson.
    Az Aston Villa elleni, április 5-i, 3-2-es győzelemmel zárult bajnoki mérkőzésen, illetve a Bajnokok Ligájában, a Portóval szembeni, múlt keddi 2-2-es döntetlen alkalmával Ronaldo labdavesztése gólt eredményezett az ellenfélnek, ami meglehetősen bosszantotta a skót trénert.
     "Nem fogadom el, hogy csak azért, mert ő egy nagyon jó képességű futballista, labdákat veszítsen el. Ez olyasmi, amit senkitől sem tűrök el" - tette hozzá.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?