FERENCVÁROS–ÚJPEST 2:1 (1:1)

Üllői út, 10 ezer néző.Játékvezető: Dubraviczky. Gólszerzők: Tököli (7.), Gera (57.), illetve Simek (21.).
FTC: Szűcs–Bognár, Vukmir, Zováth–Kriston, Lipcsei (74. Szkukalek), Kapic, Kiss–Gera (90. Penksa), Tököli (74. Sasu), Leandro. ÚJPEST: Vlaszák–Szélesi, Tamási (46. Nagy G.), Juhár, Vanczák–Simek, Erős (62.

Üllői út, 10 ezer néző.Játékvezető: Dubraviczky. Gólszerzők: Tököli (7.), Gera (57.), illetve Simek (21.).

FTC: Szűcs–Bognár, Vukmir, Zováth–Kriston, Lipcsei (74. Szkukalek), Kapic, Kiss–Gera (90. Penksa), Tököli (74. Sasu), Leandro. ÚJPEST: Vlaszák–Szélesi, Tamási (46. Nagy G.), Juhár, Vanczák–Simek, Erős (62. Polonkai), Farkas, Rósa H. (74. Rajczi)–Tokody, Kovács Z.

GÓLOK – 7. perc: Kriston beadása Tökölihez került, aki 9 m-ről próbálkozott, a labda Szélesi lábán megpattant, s a kissé kint álló Vlaszák fölött a kapuba hullott (1:0).

21. perc: Tokody a bal oldalon elfutott, középre passzolt, Kovács ügyesen elengedte a labdát, s az üresen érkező Simek 12 m-ről belsővel a kapuba lőtt (1:1).

57. perc: Bal oldali beadás után Gera 14 m-ről félfordulatból gyönyörű gólt lőtt a bal sarokba (2:1).

Mestermérleg

Garami József (Ferencváros): – Rangadóhoz méltó, jó játékot hozott a találkozó. Örülök, hogy az Újpest minden futballistája és edzője is kiállt amellett, hogy a bajnokságnak a pályán kell eldőlnie. Nehéz szezon van mögöttünk, azt hiszem, ez a csapat a tavasszal meg tudja valósítani a céljainkat.

Mezey György (Újpest): – Jó meccs volt, olyan, amelyik látványos küzdelmet hozott. Volt egy kis szerencsénk is, de az FTC jól szervezett, jó játékosállományú, erős csapat, és bizony megfelelő hatékonysággal használta ki a 6 pont újbóli levonásában rejlő motivációs lehetőséget.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?