Federer negyeddöntős

<p>A hétszeres győztes Roger Federer bejutott a legjobb nyolc közé a wimbledoni teniszbajnokságon.</p>

A hétszeres győztes Roger Federer bejutott a legjobb nyolc közé a wimbledoni teniszbajnokságon. A harmadik helyen kiemelt svájci játékos hétfőn az amerikai Steve Johnson ellen nyert három sima játszmában, így az idei tornán továbbra is szettvesztés nélkül menetel. A 34 éves sztár pályafutása 306. sikerét aratta Grand Slam-tornán, s ezzel beállította MartinaNavratilova rekordját.    Ott van a negyeddöntőben - sorozatban harmadszor - a horvát Marin Cilic is, akinek ellenfele, a japán Nisikori Kej bordasérülés miatt feladta mérkőzésüket a második szett végén. Federer Ciliccsel találkozik majd a következő fordulóban.    A nőknél bejutott a legjobb nyolc közé az Australian Open bajnoka, a német Angelique Kerber, valamint az orosz Anasztaszja Pavljucsenkova, Babos Tímea párospartnere, a kazah Jaroszlava Svedova, illetve Dominika Cibulkova is. A szlovák teniszező a harmadik helyen kiemelt lengyel Agnieszka Radwanskát verte nagy csatában.    Eredmények:férfiak: nyolcaddöntő:Federer (svájci, 3.)-Johnson (amerikai) 6:2, 6:3, 7:5      Cilic (horvát, 9.)-Nisikori (japán, 5.) 6:1, 5:1 után Nisikori feladta nők:    nyolcaddöntő:Cibulkova (szlovák, 19.)-A. Radwanska (lengyel, 3.) 6:3, 5:7, 9:7 Kerber (német, 4.)-Doj (japán) 6:3, 6:1Pavljucsenkova (orosz, 21.)-Vandeweghe (amerikai, 27.) 6:3, 6:3Svedova (kazah)-Safarova (cseh, 28.) 6:2, 6:4 később:női páros, 2. forduló, a 16 közé jutásért: Babos Tímea, Jaroszlava Svedova (magyar, kazah, 5.) - Ninomija Makoto, Aojama Suko (japán) 17.30 körül 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?