Fáradtan játszottak

Párizs. Zinedine Zidane, a világbajnokságtól meglepetésre a csoportmérkőzések után búcsúzó címvédő francia labdarúgó-válogatott klasszisa szerint nem Roger Lemerre kudarca a kiesés.
„A szövetségi kapitány nehéz helyzetben volt – mondta Zidane.

Párizs. Zinedine Zidane, a világbajnokságtól meglepetésre a csoportmérkőzések után búcsúzó címvédő francia labdarúgó-válogatott klasszisa szerint nem Roger Lemerre kudarca a kiesés.

„A szövetségi kapitány nehéz helyzetben volt – mondta Zidane. – Fáradtan játszottunk a hátunk mögött lévő nehéz szezon miatt, és bár mindent megpróbáltunk, egyszerűen semmi sem jött össze.”

A franciák közül sokan egyedül Lemerre-t hibáztatják az elmúlt négy év legjobb válogatottjának bukásáért. „Hiba lenne egy személyben felelőst keresni – tette hozzá a 30 éves középpályás. – Egy csapat vagyunk, a kudarc is közös. Tény, hogy nem tudtuk megvalósítani az elképzeléseinket, de mindent megtettünk a sikerért. Sajnos, ez most kevésnek bizonyult.”

Franciaország címvédőként érkezett a vb-re, de egy döntetlennel (0:0 Uruguayjal) és két vereséggel (0:1 Szenegál, és 0:2 Dánia ellen) búcsúzott a tornától.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?