Sport

Ezüstérmet érdemelt volna 
a gútai lányok négyese

Tíz ország több tucat kerékpározója vett részt a franciaországi Blaesheimben megrendezett művészi kerékpárosok junior-Európa-bajnokságán. A gútai négyes bronzérmet hozott haza.
Borka Roland

2019. június 21. 15:40

Lecsúsztak az Eb-dobogó harmadik fokára (Képarchívum)

Ismét csak gútai volt a szlovák válogatottban. A Mihalics Panna Rebeka, Domin Henriett, Kulich Eszter és Domin Anasztázia alkotta négyes állt fel a dobogóra. A Kulich–Rákócza páros az ötödik helyen végzett, míg egyéniben Rákócza Dóra a tizenötödik, Žibrita Natália pedig a tizenhetedik helyen végzett. 
Hajdú Andrea védencei az utóbbi években egyre összeszokottabbá váltak, és a megmérettetésen kissé elfáradhattak, mivel a négyest mindössze három pont választotta el a második helytől. Kicsit lógó orral érkeztek haza a bajnokságról. 
„Talán a feszített tempójú edzéssorozat és az iskolai kötelességeknek való megfelelés okozhatta, hogy lecsúsztunk a második helyről. Fájó volt kicsit az a három pont, hiszen az már csak a látványosságot mérte, és nem azt a mérhetetlen igyekezetet, amit beletettek a lányaink. Megérdemeltük volna az ezüstérmet. Ha megnézzük a svájciakat, azoknak az összképét a gútaiak is képesek elérni. Sokkal többet vétettek, mint mi. Csak magasabb pontszámról indultak” – fogalmazott Hajdú Andrea érdeklődésünkre. 
A lányok nem sokat lazsálnak, tempós lesz a nyár. Bőszen készülnek majd az augusztus 10-én a magyarországi Bokodon megrendezendő Világkupára. Előtte beiktatnak egy kis pihenést, de július folyamán Magyarországon vesznek részt edzőtáborban, s azután a gútaiak maguk rendeznek egyet, s a kelet-európai kupaversenyt is ők szervezik július 26-án. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

A PS magyar platformja

A legjobb idővel került a döntőbe a szlovákiai kajak négyes

Bugár Béla videóban magyarázza a találkozását Kočnerral

Csak a hulladékelhordást bíznák külsős cégre Párkányban

Gelle csak magára számíthatott, de így is olimpiai kvótát szerzett

Vonzóbbá tennék 
a felsőoktatást

Legfrissebb galériák
Olvasta már?