Ezt üzente Ronaldo a szurkolóinak

Cristiano Ronaldo

Ronaldo az Instagram-oldalán üzent a szurkolóinak, kitért a Manchester United-be igazolására, és megemlített egy számára fontos személyt is!

 

Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester United pénteken bejelentette, hogy leigazolta a Juventustól az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldót, aki így visszatér korábbi sikerei színhelyére.

Ronaldo Instagram-oldalán reagált a hírekre: 

Mindenki, aki ismer, ismeri a véget nem érő szeretetemet a Manchester United felé. Az évek, amelyeket ennél a csapatnál töltöttem elképesztőek voltak, és az utat, amit együtt jártunk be, aranybetűkkel jegyzik ennek a hatalmas és csodálatos intézménynek a történelmében. Jelenleg nem tudom szavakba önteni az érzéseimet, ahogy látom, amint bejelentik a világ előtt a visszatérésemet. Olyan, mint egy valóra vált álom, hányszor játszottam a Manchester United ellen, és még ellenfélként is mindig éreztem a szeretetet és a tiszteletet, ami a lelátón álló szurkolókból áradt. Ez egyszerűen elképesztő!

Az első bajnoki címem, az első kupám, az első válogatott behívóm, az első BL-győzelmem, az első Aranycipőm és az első Aranylabdám. Mindegyik a Vörös Ördögökkel való különleges kapcsolatomból született. A múltban egyszer már történelmet írtunk. A jövőben is történelmet írunk! A szavamat adom!

Itt vagyok! Visszatértem, ahová tartozom! Csináljuk meg újra! U.i.: Sir Alex, ez neked szól!” – írta Ronaldo. 

A 179-szeres portugál válogatott futballista a Premier League-ben 196 meccsen 84 gólt szerzett 2003 és 2009 között az MU színeiben.

(br, musc)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?