EURO-2020 - Eriksen üzent a kórházból

Christian Eriksen

Első alkalommal üzent a nyilvánosságnak Christian Eriksen azóta, hogy szombaton, a finnek elleni labdarúgó Európa-bajnoki csoportmérkőzésen összeesett a pályán és újra kellett éleszteni.

"Köszönöm a felém áradó szeretetet és az üzeneteket a világ minden részéről. Nagyon sokat jelent ez nekem és a családomnak" - írta az olasz bajnok Internazionale 29 éves dán játékosa az Instagramon, a bejegyzéshez egy fotót és mellékelve, amin ő látható a kórházi ágyában, amint felfelé tartott hüvelyujjal mosolyog.

"A körülményekhez képest jól vagyok. - folytatta Eriksen. - Még várnak rám vizsgálatok, de jól érzem magam. Szurkolok a dán csapatnak, mindent bele!"

A futballista a mérkőzés 43. percében esett össze, mindenféle előzmény nélkül. Az orvosi stáb még a pályán újraélesztette, majd a koppenhágai kórházban stabilizálódott az állapota.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?