EURO-2012 - Shakira gyermeket vár spanyol válogatott vőlegényétől

Varsó |

<p>A 35 éves sztár hathetes terhes - írták spanyol nyelvű társasági magazinok, hozzátéve, hogy a popcsillag már nem akart sokáig várni a gyermekáldással.</p>

Az énekesnő egyelőre igyekszik titkolni terhességét, és a szurkolás mellett inkább a munkára figyel: a gdanski rádióban vett fel számokat legújabb lemezére a lengyel-ukrán szervezésű labdarúgó kontinensviadal idején.

A latin pop-rock világsztárja csaknem egy hétre bérelte ki a helyi rádió stúdióját. Lech Parell, a gdanski rádió elnöke szerint az énekesnő kerülte a szenzációt, így a rendelkezésére álló stúdiót is változó időpontokban látogatta. Utolsó nap meg sem jelent, amikor megtudta, hogy a rádiósok diszkréciója ellenére a média egy része már értesült felvételeiről.

A helyi hangtechnikusok szerint a koncertstúdiót Észak-Lengyelország legjobbjai között tartják számon. A művészek különösen a legendás SSL márkájú konzolt értékelik nagyra.

A felvételek után az énekesnő menedzsere értesítette a rádiót, hogy Shakira nagyon elégedett volt mind a stúdió akusztikájával, mind a technikusok szakértelmével.

A sztárnak Monika Czalej-Pujol mezzoszoprán segített tolmácsként. Shakira először inkognitóban kereste fel a rádiót és csak akkor fedte fel kilétét, amikor kiderült, hogy a kért időpontban a stúdió már foglalt. Egy helyi együttes azonban nem kötötte az ebet a karóhoz és elnapolta saját felvételét, hogy átadhassa a stúdiót.

Shakira június 10-én érkezett Gdanskba, a spanyol válogatott első mérkőzésére. Azóta más focisták feleségeivel és barátnőivel együtt pihen a lengyel Tengermelléken.

Új lemeze még idén megjelenik.

 


Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?