EURO-2012 - Marchisio biztos az olaszok negyeddöntős szereplésében

Krakkó |

<p>Claudio Marchisio, az Európa-bajnokságon szereplő olasz labdarúgó-válogatott középpályása biztos benne, hogy csapata kiharcolja a negyeddöntőbe jutást a C csoport hétfői, utolsó fordulójában.</p>

"A spanyolok mellett mi jutunk tovább - mondta a Juventus futballistája. - Az a lényeg, hogy hétfő este csak a saját mérkőzésünkre figyeljünk. A meccs közben nem szabad azzal foglalkoznunk, hogy a spanyol-horvát összecsapáson mi történik. Az írek mindent beleadnak majd ellenünk, ezért nekünk a sikerhez úgy kell játszanunk, mint a horvátok elleni találkozó első félidejében."

Az olaszok két forduló után két ponttal a csoport harmadik helyén állnak, a horvátoknak és a spanyoloknak négy-négy pontjuk van, míg az utolsó helyen álló, már kiesett írek még nem szereztek pontot. Mindez azt jelenti, hogy az olaszoknak a továbbjutáshoz nyerniük kell az írek ellen, de ez sem lesz elég a negyeddöntőbe kerüléshez, ha a spanyol-horvát találkozó 2-2-es vagy ennél több gólos döntetlennel zárul.

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?