EURO 2004

ONOPKO NÉLKÜL. Viktor Onopko, az orosz futballválogatott csapatkapitánya térdsérülése miatt nem játszhat a jövő szombaton kezdődő portugáliai Európa-bajnokságon. – Onopko már elhagyta a csapatot és haza is utazott – közölte az orosz csapat szóvivője.

ONOPKO NÉLKÜL. Viktor Onopko, az orosz futballválogatott csapatkapitánya térdsérülése miatt nem játszhat a jövő szombaton kezdődő portugáliai Európa-bajnokságon. – Onopko már elhagyta a csapatot és haza is utazott – közölte az orosz csapat szóvivője. A rutinos futballista eddig 112-szer szerepelt a nemzeti tizenegyben, ezzel válogatottsági csúcstartó a legendás Oleg Blohinnal együtt. A 34 éves belső védő csapata bajnoki mérkőzésén sérült meg még a múlt hónapban, ám a folyamatos kezelések ellenére nem tudták az orvosok megfelelő állapotba hozni a kontinensviadalra.

ELŐKÉSZÜLETI MÉRKŐZÉSEK. Prága: Csehország–Bulgária 3:1 (0:0), gólszerzők: Baroš (54.), Plašil (74.), Rosický (84.), ill. Petkov (90.); Lausanne: Hollandia–Ferröer-szigetek 3:0 (1:0), gólszerzők: van der Vaart (30.), Makaay (51.), Overmars (58.); Manchester: Anglia–Japán 1:1 (1:0), gólszerzők: Owen (22.) illetve Ono (53.).

SALGADO MEGSÉRÜLT. Michel Salgado, a Real Madrid spanyol válogatott védője izomsérülést szenvedett a nemzeti csapat keddi edzésén, így nem lesz ott az Eb-n. Az első diagnózisok alapján a jobbhátvédnek körülbelül három hét pihenőre lesz szüksége a teljes gyógyuláshoz. Helyette a La Corunában szereplő Joan Cap-devila utazik. (mti, sita)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?