Esélyeshez méltóan futballozni

Somorja. A somorjaiak remek rajtot vettek a nyugat-szlovákiai IV. liga délkeleti csoportjában, hiszen az idénynyitón 4:2 arányban diadalmaskodtak csallóközi riválisuk, a bősiek pályáján. Holnap a bánkeszieket (Bánov) fogadják.

Csápai Zoltán (világos mezben) a bánkesziek elleni találkozón tovább gyarapíthatja találatainak számátÖrzsik Ödön felvétele „Azon leszünk majd, hogy hazai közönség előtt igazoljuk, idegenbeli sikerünk nem a véletlen műve volt. Bősön a fegyelmezett csapatmunka mellett a gyors ellentámadásokból húztunk hasznot. Holnap fordul a kocka, nekünk kell a játékot irányítanunk, az ellenfelet kapujához szegeznünk. Remélem, védenceim nem jönnek majd zavarba, ha védekezésre összpontosító ellenféllel találják magukat szemben. Szemre tetszetős, eredményes játékkal, újabb győzelemmel szeretnénk szurkolóinknak kedveskedni” – vélekedett védencei esélyeiről Jozef Šajánek, a vendéglátók rutinos szakvezetője, aki még hozzáfűzte: „Nem mindig az esélyesebb csapat nyeri a találkozót”. Megtudtuk, a győztes kollektíva összeállításán nem kíván változtatni. Az eltiltással sújtott Fojta ezen az összecsapáson még nem avatkozhat be a játékba. Jó hírnek számít, hogy a sérüléssel bajlódó Kulich már elkezdte az edzéseket, ám bevetése – egyelőre – még szóba sem jöhet.

Csápai Zoltán, a somorjaiak csapatkapitánya nem hagyta figyelmen kívül, hogy a bősi régiórangadó első húsz percében bizony a hazaiak játszották a prímet. „Fontosnak tartom, hogy a holnapi meccs első 15-20 percében gól(oka)t szerezzünk. Mi ugyanis olykor elpuskázzuk ziccereinket, utána pedig nagy hibaszázalákkal, görcsösen futballozunk. Szeretnénk esélyeshez méltóan játszani és biztosan győzni”– hallatta hangját a Šajánek-legénység legeredményesebb futballistája, aki jelenleg kilenc találatnál tart a góllistán.

„Hazai pályán vereséggel kezdtük a tavaszi idényt. Jól jönne egy döntetlen, hogy némileg csökkentsük a »mínuszpontok« számát. Somorján a tisztes helytállás a cél” – fogalmazott a vendégcsapat titkára, Štefan Kuťka. A mérkőzés holnap 15.00 órakor Panák játékvezető sípjelére indul.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?