ÉRSEKÚJVÁR, 1. ÉS 4. SZÁMÚ JEGYZŐKÖNYV

Sporttechnikai bizottság (2005. augusztus 11.)
Beleegyezett a klubok megállapodásába, és elrendelte, hogy a 10. fordulóból a Strekov–Kmeťovo (területi bajnokság, ifik és diákok) mérkőzést 2005. október 8-án Kmeťovóban az ifik és a diákok hivatalos kezdési időpontjában rendezzék.
Hiányzó játékosnevezések – III.

Sporttechnikai bizottság (2005. augusztus 11.)

Beleegyezett a klubok megállapodásába, és elrendelte, hogy a 10. fordulóból a Strekov–Kmeťovo (területi bajnokság, ifik és diákok) mérkőzést 2005. október 8-án Kmeťovóban az ifik és a diákok hivatalos kezdési időpontjában rendezzék.

Hiányzó játékosnevezések – III. B/felnőttek: Kamenný Most, területi bajnokság/ifik és diákok: V. Lovce. Az említett egyesületek esete a fegyelmi bizottság elé kerül, 300 koronás pénzbírság javaslatával a Versenykiírás 13/f pontja szerint. Egyben felszólította a két futballegyesületet, hogy postafordultával küldjék be a hiányzó játékosnévsort.

Hiányos játékosnevezések – területi bajnokság, felnőttek: Bešeňov, Šurany B, Kmeťovo – hiányoznak a játékosok aláírásai; II/felnőttek: Lipová – hiányzik az orvosi igazolás, K. Sek – hiányoznak: az orvosi igazolás és a játékosok aláírásai, Michal, Salka – hiányoznak a játékosok aláírásai; III. B/felnőttek: Kamenica – hiányzik a futballegyesület pecsétje és az aláírás; területi bajnokság/ifik+diákok: Lipová – hiányzik az orvosi igazolás, Kmeťovo – hiányzanak a játékosok aláírásai; II. A/ifik+diákok: D. Ohaj, K. Sek – hiányzik az orvosi igazolás; II. B/ifik: Michal – hiányzanak a játékosok aláírásai és hiányos az orvosi igazolás. Felszólítjuk a felsorolt egyesületeket, hogy postafordultával küldjék be a hiányzó adatokat.

Játék nélkül, 0:3-as gólaránnyal a Mojzesovo javára ítélte a három bajnoki pontot az 1. fordulóban lejátszott Lipová–Mojzesovo (területi bajnokság, diákok) mérkőzésen a Versenyszabályzat 100/b cikkelye és a 106/1 cikkelye értelmében. A fegyelmi bizottság elé kerül a Lipová futballegyesület, 300 koronás pénzbírságjavaslattal.

Felszólította a K. Sek (II/felnőttek) egyesületet, hogy igazolja a Kamenín klubnak megítélt 800 koronás költség megtérítését, miután 2005. június 12-én a K. Sek nem állt ki a mérkőzésre.

Fegyelmi bizottság (2005. augusztus 10.)

Feltétel nélküli eltiltások: U682 Matej Kocán – Semerovo (területi bajnokság/ifik) – két mérkőzésre (1-3-a); U683 Štefan Szolnoki – Semerovo (területi bajnokság/felnőttek) – egy mérkőzésre (1-4-a); U684 Peter Foltýn – Černík (III. A/felnőttek) – három mérkőzésre (1-6-b); U685 Július Szabo – Komoča (III. A/felnőttek) – egy mérkőzésre (1-5-a); U686 Michal Lenčéš – Úľany (területi bajnokság/ifik) – négy mérkőzésre (1-6-b) – mind 2005. augusztus 10-től.

Feltételesre módosította az eltiltást: U687 Michal Ujváry – Dvory B (területi bajnokság/felnőttek) – két mérkőzésre 2005. augusztus 10-től 2005. december 31-ig.

Pénzbírságok: U688 FO Dedinka (III.A/felnőttek) és U689 FO Bruty (II/felnéttek) mindkét esetben 10 000 korona az sporttechnikai bizottság javaslatára.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?