Eriksson edző kerete

Kihirdette keretét Sven-Göran Eriksson, az angol labdarúgó-válogatott svéd edzője a Dél-Afrika, majd Szerbia-Montenegró elleni barátságos meccsre, illetve a Szlovákia elleni Eb-selejtezőre.

Kihirdette keretét Sven-Göran Eriksson, az angol labdarúgó-válogatott svéd edzője a Dél-Afrika, majd Szerbia-Montenegró elleni barátságos meccsre, illetve a Szlovákia elleni Eb-selejtezőre. Wayne Rooney, az Everton fiatal eüdvöskéje annak ellenére szerepel a listán, hogy csak vasárnap derül ki, rendbe jöhet-e a térdproblémája a napokban. Ide kapcsolódó hír, hogy a szövetségi kapitány kérésére az FA eltörölte azt a szabályt, hogy a bajnokságban eltiltott játékosok a válogatottban sem léphetnek pályára.

A KERET. Kapusok: David James (West Ham United), Paul Robinson (Leeds United), Ian Walker (Leicester City).

Védők: Danny Mills (Leeds), John Terry (Chelsea), Ashley Cole (Arsenal), Rio Ferdinand, Phil Neville (mindkettő Manchester United), Matthew Upson (Birmingham City), Gareth Southgate (Middlesbrough), Wayne Bridge (Southampton).

Középpályások: Steven Gerrard, Danny Murphy (mindkettô Liverpool), David Beckham, Paul Scholes (mindkettő Manchester United), Trevor Sinclair (West Ham), Owen Hargreaves (Bayern München), Kieron Dyer, Jermaine Jenas (mindkettő Newcastle United), Frank Lampard (Chelsea).

Csatárok: Emile Heskey, Michael Owen (mindkettő Liverpool), Darius Vassell (Aston Villa), Wayne Rooney (Everton), James Beattie (Southampton). (NS)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?